Kiev BBC: Gazetari në Transmetim Direkt me Sfond Shpërthimin

Teksa gazetari i BBC ishte në transmetim direkt shpërthim i fuqishëm u shqua në sfon të planit të tij ‘background.

Gazetari lë pozicionin dhe largohet, transmetimi ndërpritet.

4 shpërthime kanë ndodhur sot në kryeqytetin e Ukrainës Kiev.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Gjenerali Francez: "Juve që Nuk u Vaksinuat Jeni Heronjtë e Sotëm!"

Next Story

Kiev: Shpërthim në Metronë e Qytetit

Latest from Info

Melina Merkuri

Personaliteti Melina Merkuri u dallua jo vetëm si aktore, por edhe si politikane me luftën e