Medvedev: Ky Ishte Episodi i Parë

Medvedev: “Episodi i parë është luajtur. Do të ketë të episode të tjera.

Dhe më tej, unë do të shpreh qëndrimin tim personal. Nuk mund të mos e përmend tani. Shteti ukrainas në konfigurimin e tij aktual, me regjimin politik nazist, do të përbëjë një kërcënim të vazhdueshëm, të drejtpërdrejtë dhe të qartë për Rusinë.

Prandaj, përveç mbrojtjes së popullit tonë dhe mbrojtjes së kufijve të vendit, qëllimi i veprimeve tona të ardhshme, për mendimin tim, duhet të jetë shpërbërja e plotë e regjimit politik të Ukrainës.”

2 Comments

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Goditet Konsullata Gjermane në Kiev

Next Story

Harari: Harrojeni Normalitetin

Latest from Info