Kohët më Diabolike pas Krishtit, Janë Këto!

/

Nëse muzika e Mozartit, Beethovenit, Vivaldit, Shopenit, Lisztit etj., ngrohnin dhe mbushnin shpirtra, duke i ngritur në nivele më të larta të inteligjencës dhe paqes ezoterike të njeriut, atje ku brenda njeriut banon Perëndia, ekoja tronditëse dhe gërvishtëse e zërave në Eurovizion tregoi se çfarë i bën shpirtrave, ata që shkruajnë këtë muzikë të ashtuquajtur modene, veshur në performaca diabolike, me eksibicionizma afeksionesh seksuale.

Mos më thoni që është çështje mendimi, opinioni dhe shije, sepse nëse kjo është shija e njerëzimit sot, atëherë unë ju deklaroj se njerëzimi është i djegur, ose i kalbur dhe gati për t’u zhdukur.

Asnjë ligj racizmi dhe lirie mendimi nuk mund të më pengojë të shoh shëmtinë dhe dishezën, rënien dhe shkatërrimin e njerëzimit.

Një njerëzim larg, shumë larg Perëndisë!

Previous Story

Fushëbetejë Jashtë Arenës së Organizimit të Eurovizionit - Protestuesit Përleshen me Policinë (video)

Next Story

Programohet Vizitë e Mitsotakis në Himarë në Fund të Majit 2024

Latest from Info