Vdekja e Palavdishme & e Çuditshme e Eskilit!

Një prej tragjikëve më të rëndësishëm grekë, Eskili la pas vepra të rëndësisë së veçantë, verpa të cilat edhe sot e kësaj dite janë aktuale dhe vlerësohen në çdo skaj të planetit.

1 2 3 29