/

Shën e Premte (Parashqevi)

Martire e Kishës së Krishterë, veçanërisht e njohur në vendet e botës ortodokse. Kujtimi i saj festohet më 26 korrik. Shën e Premte jetoi gjysmën e parë të shekullit II në Romë.

/

Shkolla më Mbresëlënëse e Muzikës, në Kinë!

Shkolla më mbresëlënëse e muzikës në Kinë ka formë “instrumentash muzikorë”. Xham, hekur, mermer… Arkitektura gjeti dhe u mbështet mbi muzikën dhe rezultati është një mrekulli dhe rezultati është i jashtëzakonshëm! Kur

1 2 3 107