Duan të mbrojnë Pedofilinë me ligj

Vatrat më të mëdha majtisto-globaliste, një pjesë e madhe e tyre pjesë e ‘Deep State’, institucione në vartësi të tyre, gjithmonë e më shumë po flasin dhe diskutojnë gjerësisht për pedofilinë, në një përpjekje të gjithanëshme për ta trajtuar pedofilinë si diçka normale, fiziologjike, si një orientim seksual dhe asgjë më shumë. Po shkojnë deri atje sa, janë përgatitur të sugjerojnë të mbrohet me ligj.

Po për fëmijët mendojnë vallë këta bisha?!

Një sociolog mund t’u thotë sesa e dëmshme është për një fëmijë të kryejë marrëdhënie seksuale. Seksi “i ngatërruar” me atë të ashtuquajtur dashuri të pedofilit dhe fakti që fëmija nuk e ndan dot gërshetimin e dhimbjes fizike, turpit, egërsisë dhe frikës, e gjithë kjo situatë pra, e zhyt fëmijën në një traumë.

Interesi pedofilik është normal për meshkujt, do të shkruante një qëndër kërkimore e majtë.

Revista “New York Times”, kjo Media pro familjes Clinton dhe Obama, do të shkruante në vitin 2014: “Pedofilia nuk përbën krim, është thjesht një çrregullim”.

“Cambridge University”, në 4 & 5 Qershor 2018, në një prezantim akademik me temë “Përhapja e Pedofilisë”, u konkludua se shumica e meshkujve janë pedofilë dhe se ndoshta pedofilia është normale dhe e shëndetshme, për këtë nuk duhet të shikohet më si krim.

Në Universitetin e Wurzburg, në vitin 2018 u organizua një event publik nga TED (iniciale që na kujtojnël Bill Gates), në të cilin u konkludua pas një seri diskutimesh se, Pedofilia nuk është një çrregullim, por një orientim seksual.

Kurse majtistja laburiste Patricia Hewitt, një politikane angleze deklaronte: “Nuk mund ta provojmë që seksi me fëmijët, i dëmton ata”.

Ruth Bader Ginsber, mike e afërt e Bill dhe Hillary Clinton, e emëruar nga Presidenti Clinton në vitin 1993 në Gjykatën Supreme të SHBA-së, pengoi apo ndaloi ndjekjen penale të abuzuesve me fëmijët mbi 12 vjeç.

Por ndodh edhe kështu, që në mes të një shteti drejtuar nga majtisto-globalistët, të funksionojë një dyqan me emërtim subjekt-biznesi: “Sweet & Sexy Kids” (“Fëmijë të ëmbël dhe seksi”). Çfarë gjë seksi mund të ketë një fëmijë?! Çfarë dreqin janë këto anormalitete me çertifikim dhe lejë shtetërore?!

ÇFARË PO NDODH?

KJO DUHET TË NA SHQETËSOJË TË GJITHËVE DHE TË NA BËJË TË MOS JEMI MË INDIFERENTË NDAJ RRETHANAVE DHE RRETHANORËVE QË NA IMPONOHEN ME ÇDO MJET DHE FORMË!

Previous Story

ESA: "Proçesi i kthimit të poleve të Tokës ka filluar! - Fusha magnetike midis Afrikës & Amerikës së Jugut ka humbur!

Next Story

The Sun: Ushtria Turke zaptoi tokë Greke

Latest from Info