“Kartmonedha Trump” Monedhë e Artë Historike në Vlera të Larta që prej Vitit 2019!

Fitorja e Donald Trump mbi Hillary Clinton ishte një prej dëshpërimeve më të mëdha politike në historinë moderne, për të majtën globaliste. Ai bëri të mundur atë që askush nuk mund ta besonte se do të mund të ndodhte, e mesa duket të majtët me çdo formë po përpiqen ta rrëzojnë, por më kot, ai ua ka marrë lojën nga brenda.

Kjo është arsyeja pse Demokratët janë tani në një fushatë kryqëzatash jo vetëm me viruse dhe protesta, por janë edhe në një betejë për të mbajtur edicionin e kufizuar “Kartmonedha Trump” larg nga duart e mbështetësve të tij besnikë.

“Kartmonedha Trump” po shton vlerën e saj dita-ditës, në mënyrë dramatike dhe mesa duket do të jetë më popullorja, më e njohura “kartmonedhë” në historinë presidenciale të Shteteve të Bashkuara, ndaj liberalët majtistë po përpiqen që ta ndalin, që kjo të mos ndodhë.

Por Trump edhe këtu ka sukses! Majtistët nuk po e ndalin dot!

Ndjekësit dhe mbështetësit e Trump-it bashkohen dhe pretendojnë të mbartin një pjesë të historisë, edhe mes kësaj kartmonedhe ari.

Kanë dalë nga raftet, kështu që vepro shpejt!

Disa ekspertë thonë se kjo “kartmonedhë” do të vlejë mijëra afër fundit të vitit 2020. Askush nuk thotë edhe sa copë kanë mbetur ende.

Mbart një pjesë të historisë, përpara se të jetë vonë!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Donald Trump u Drejtohet të Majtëve që Qeverisin New York-un: Shpëtoni New Yorku-un, Kërkoni Ndihmën e Gardës Kombëtare

Next Story

Majtistët Komunistë po Djegin Parisin, nën Shembullin e "Antifa" në USA. Mbërritën Financime Soros në Francë!

Latest from Info