Happy Birthday President TRUMP!

Presidenti i 45-të i Shteteve të Bashkuara të Amerikës lindi më 14 Qershor 1946, në Queens të New York.

I martuar me:

  1. Ivana Zelnickova (1977-1992);
  2. Marla Maples (1993 – 1999);
  3. Melania Knauss (2005 dhe sot);

Fëmijët:

  1. Donald Jr.
  2. Ivanka
  3. Eric
  4. Tiffany
  5. Barron

Presidenti që po përballet me klikën më të rrezikshme majtisto-globaliste, me Elitat më të frikshme Financiare në Botë, si i paepur

Personi që po ndal planin ogurzi të instalimit të Rendit të Ri Botëror / Qeverisjes Globale dhe po investon politikën dhe pozicionin e Planetarkut për kthimin në sistemin e kombeve sovrane, të ekonomisë së lirë dhe zhvillimit ekonomik për çdo vend, pa padronë majtistë.

Presidenti që do ndëshkojë më shumë se çdokush në historinë e njerlzimit komunizmin dhe Luçiferianët e Shoqërive Sekrete, me pathyeshmëri dhe nom.

I urojmë jetë të gjatë, vepra madhore për Amerikën dhe njerëzimin!

I urojmë triumf në zgjedhjet presidenciale të nëntorit 2020!

Perëndia dhe Zoti Krisht le të jenë me TË dhe me të gjithë ne, që jetojmë dhe përpiqemi për një botë më të mirë dhe më të sigurtë!

Make a Better World!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Realitet Vaksina në Shtator: Gjermania, Franca, Italia & Hollanda Porositin 400 Milionë Doza në Britani!

Next Story

Kë Logo Produkti Dizenjoi i Madhi Salvador Dali?

Latest from Opinione