Trump “Shkeli Butonin”: Bën Publike E-mail-e të Klasifikuar të Hillary Clinton!

“Shkeli butonin” Trump-i, teksa njoftoi deklasifikimin e dokumentave sekrete të Ministrisë së Jashtme të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, që lidhen me Rusinë dhe Hillary Clinton.

Në një postim të tij presidenti Trump tha se FBI dhe CIA e dinin shumë mirë se historia me vallaha “involvimin e Rusisë” ishte thjesht dhe vetëm një farsë.

“Dhashë urdhër për deklasifikimin tërësor të të gjitha dosjeve të krimit më të madh politik në historinë e Amerikës, që lidhen me çështjen e Rusisë”, tha Trump.

Në urdhërin e Trump-it përfshihen dhe E-mail-et e famshme të Hillary Clinton, mes të cilave duket qartë orkestrimi i përpjeksjes të demokratëve, apo të të majtëve amerikanë, për të futur në kurth presidentin e sotëm Donald Trump.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Puç Elektroal në SHBA: Në "Virtual Reality" Duan ta Shndërrojnë Debatin e 2-të të Majtët - D. Trump: "Nuk do të Marr Pjesë"

Next Story

Pelosi Noton në Komplotin për të Larguar Trump-in: "Nesër do të Flasim për Amendamentin e 25-të"!

Latest from Opinione

“Juda” i Padukshëm!

Mashtruesin politik mund dhe duhet ta nxjerrin zbuluar, mund dhe duhet ta akuzojnë publikisht, skeptikët dhe