02:00, 4 nëntor – Rezultati ‘live’ – Trump Kryeson

Ky është rezultati për mometin, vetëm 1 orë pas mbylljes së kutive në disa shtete.

Informacion të mëtejshëm në vijimësi.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Maska në Gojën e Bashës dhe Urimi i Padhënë për Presidentin Trump!

Next Story

04:00, 4 nëntor – Rezultati ‘live’ – Trump Kryeson

Latest from Info