Klikoni antifa.com për të Vizituar Faqjen Zyrtare të Shtëpisë së Bardhë!

Kliko: antifa.com

Dolën hapur tashmë, nuk fshihet askush më dhe për asgjë! Këta janë pushteti në Amerikë, ANTIFA!

Amerika e anarkistëve dhe dhunuesve, e parazitëve dhe e degjenerimit, që sot na tha se do të luftojë spremacinë e bardhë dhe terroristët e brendshëm.

Janë afro 75 milionë këta, plus disa dhjetra milionë fëmijë që rrisin në familjet e tyre, më shumë se gjysma e popullsisë, që janë kthyer pra në objektiv për ekzekutim nga Administrata e Re ANTIFA, që minutat e para të pushtetit (provizor)!

Demokracia në Amerikë, qoftë edhe provizorisht është në duart e diabolëve dhe marshon drejt komunizmit, pa vullnetin e popullit!

Ditë e trishtë!

Në botën e Djallit, Krishtin e kryqëzojnë dhe më pas djajtë i verbon drita, të pamençurit i poshtëron mizerja, të përulurit në shpit dhe të ndriçuarit në mendje i bën më të fuqishëm!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Biden në Delaware pa Asnjë Ushtar - Në Uashington me 25 mijë Ushtarë!

Next Story

LSI Korçë: 21 janari dhe Lëvizja që Bllokun nga Dora s'e Heq, ç'më Ngacmuan Sot, Kujtesën për Dreq!

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është