Presidentin Biden Britanikët e Ulën në Rreshtin 14

/

Vendet në funeralin e Mbretëreshës Elizabet II kishin protokoll të rreptë dhe strikt për krerët e shteteve që ishin ftuar të merrnin pjesë.

Presidenti i SHBA Joe Biden dhe Zonja e Parë u ulën në rreshtin e 14të në Westminster Abbey (prapa presidentëve të Polonisë dhe Francës) në funeralin e Mbretëreshës Elizabets II.

Ndonëse president i SHBA-së, Joe Biden u ul në pozicionin e përcaktuar me protokoll, pra direkt pas mbretërve të Europës, ndërsa përballë tij (në krahun tjetër) disa rreshta më përpara, u ulën presidentët e shteteve, si Emmanuel Macron.

Çifti Biden mbërriti në funeralin shtetëror me makinën e tyre presidenciale “Beast” me një eskortë private, ndërsa liderët e tjerë të botës respektuan protokollin dhe udhëtuan me autobusët e vënë në dispozicion nga Administrata e Mbretit Çarl.

Protokollet e sigurisë amerikane për presidentin janë të rrepta dhe kërkonin që ai të udhëtonte në makinën e blinduar dhe me mjete sigurie rreth tij.

Pozicionet, vendet që do të uleshin të ftuarit në funeralin e Elizabetës II kishin një protokoll të rreptë për krerët e shteteve, kryeministrat dhe presidentët, anëtarët e familjeve mbretërore europiane dhe të ftuarit e tjerë, të cilët në total arritën në afro 2.000 persona.

Të ftuarit ishin ulur majtas, djathtas dhe përballë ‘platformës’ ku ishte vendosur arkivoli i Mbretëreshës.

Pse kaq prapa në “renditje” pozicionimi planetarku Biden? Lexojeni drejt, është mesazh shumë domethënës. Asgjë nuk ndodh rastësisht në Mbretërinë Britanike.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ish Ministri i Jashtëm i Rumanisë: "Ukraina Duhet t'i Japë Territore Rusisë, Rumanisë, Polonisë dhe Hungarisë, Sepse nuk i Përkasin"

Next Story

Trupa Ushtarake Kineze Hyjnë në Ukrainë Përkrah Ushtrisë Ruse

Latest from Info