Vaksinat & Pfizer Skandali më i Madh në Historinë e Njerëzimit

/

Kroati Mislav Kolakusic, anëtar i Parlamentit Europian thotë: “Blerja e 4.5 miliardë dozave të vaksinës COVID-19 për 450 milionë rezidentë të Bashkimit Europian është skandali më i madh korruptiv në historinë e njerëzimit”.

“Zj.von der Leyen, Presidente e Komisionit Europian, e njohur si zonja e 4.5 miliardë dozave.

Sot, 10 deputetë pr Parlamentit Europian i parashtruan Presidentes këtë pyetje: Kur do të na bëjë prezente ne deputetëve të Parlamentit Europian, si dhe qytetarëve të BEsë, të cilët presupozohet se përfaqëson, komunikimin që ka patur me kompaninë Pfizer gjatë prokurimit të 4.5 miliardë dozave të vaksinës, në momentin kur nuk ekziston absolutisht asnjë provë për efektivitetin, dhe jo vetëm, por veçanërisht për dëmet, efektet anësore të produktit?

Imagjinoni, 4.5 miliardë doza, për 450 milionë qytetarë / banorë. Teksa Britania nuk është më me ne, jemi shumë më pak se kaq.

Bazuar tek ky kalkulim, çdo fëmijë, i sapolindur, do të marrë 10 doza të diçkaje që askush në botë, përveç dy apo tre personave, nuk njeh, askush nuk njeh përbërjen e produktit. Këto janë sekrete, patenta të mbrojtura. Mos mendo që ndonjë qeveri, apo ndonjë agjent europian e njeh këtë produkt dhe përbërjen e tij. Askush nuk e njeh. Dhe askush nuk e tregon.

Ata e aprovuan vaksinës, këtë produkt farmaceutik, thjesht bazuar në përshkrime të kompanive farmaceutike. Nuk u njohën me asnjë kërkim medikamental, deri në datën e marrjes, nuk është dorëzuar ndonjë kërkim medikamental tek anëtarët e Parlamentit Europian, tek Komiteti Covid, apo tek Agjensia Europiane e Medikamenteve, tek askush. Si është e mundur?

Flasim për korrupsion në këtë rast. Prokurimi i 4.5 miliardë dozave me synimin për të injektuar njerëz, pa e ditur përbërjen e vaksinës, është sigurisht afera më korruptive në historinë e njerëzimit, dhe jo vetëm në historinë e Europës.!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Rusia "Verboi" Ukrainën & Satelitët "Starlink"

Next Story

Eurodeputetja Gjermane: "80% e Grave Shtatzëna që Morën Vaksinën mRNA Abortuan!"

Latest from Info