Rusët po Ndërtojnë Vijë Mbrojtjeje & Llogore Përgjatë Kufirit

/

Projekte të ngjashme janë duke u kryer në të gjithë vijën kufitare.

Autoritetet e provincës kufitare të Belgorodit publikuan foto të strukturave mbrojtëse që po ndërtohen në kufirin me Ukrainën.

Vihet re se ndërtimi i tyre filloi në mesin e vjeshtës, në vazhdën e sulmeve pothuajse të përditshme nga Ukraina dhe NATO në territoret ruse.

▪️Imazhet e mëposhtme të postuara në Telegram tregojnë disa rreshta të barrierave antitank.

▪️Telat me gjemba u vendosën midis rreshtave të pengesave për të bllokuar kalimin e këmbësorisë kur përpiqeshin të çanin mbrojtjen.

▪️Kësaj kornize iu shtuan edhe linja kanalesh dhe llogoresh.

Sipas informacionit të publikuar, ndërtimi është në shkallë të gjerë dhe nuk kufizohet vetëm në gërmimin e llogoreve.

Pozicionet e stafit janë gjithashtu të pajisura në vend, të përforcuara me pllaka betoni për t’u mbrojtur kundër goditjeve të artilerisë.

Mediat ruse vërejnë se:

Pas 10 muajsh nga një operacioni special ushtarak, Forcat e Armatosura të Federatës Ruse janë seriozisht të shqetësuara për ndërhyrje të NATOs ndaj po krijojnë barriera në zonat më të rrezikshme përgjatë kufirit.

Në të njëjtën kohë, vetëm telat me gjemba me llogore nuk do ta ndalojnë armikun.

Ndaj, përveç ndërtimit të linjave të mbrojtjes, duhet t’i kushtohet vëmendje e madhe edhe furnizimit dhe përgatitjes luftarake të personelit që do të zërë këto pozicione. Vetëm në këtë rast do të jetë e mundur që të kenë rezultat vërtet pozitiv në ëtë luftë që duket se po dalin fitimtarë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Gjermania Paralajmëron Qytetarët e Saj që të Kenë Kujdes Kur Udhëtojnë për në Shkup, për Shkak të Kërcënimeve me Bombë!

Next Story

Fiasko e Ushtrisë Gjermane: Dolën në Stërvitje me 18 Puma TOMAS & të Gjitha Tanket Dolën Jashtë Funksioni!

Latest from Info

Ati ynë!

Teksa studiojmë “Ati ynë” që na mësoi Jezu Krishti, kuptojmë gjithnjë e më shumë se është