Kievi Shndërrohet në Një Qytet Fortesë

/

Kievi kthehet në një qytet fortesë. Linja e trefishtë, 1000 km fortifikime që presin sulmin përfundimtar rus.

Edhe pse rusët thonë se nuk janë në “ngut” dhe se lufta do të vazhdojë deri në vitin 2026.

Kievi po përforcohet me shpejtësi në pritje të ofensivës ruse që do të shpaloset në muajt e ardhshëm. Qindra kilometra fortifikime dhe disa unaza mbrojtëse po krijohen rreth Kievit, sipas komandantit të forcave tokësore të Ukrainës, Alexander Pavljuk.

“Në një vit do të kemi afërsisht 1000 kilometra fortifikime në tre nivele të mbrojtjes së Kievit.

Drejtimi i Çernobilit është forcuar ndjeshëm. Tashmë janë duke u ndërtuar fortifikime prej betoni.

Bëmë gjithçka për të siguruar që të mos ketë boshllëqe në një sulm të papritur të armikut”, tha komandanti i forcave tokësore Alexander Pavljuk.

Veç se fortifikimet janë për “t’u thyer”

Previous Story

Moska i Drejtohet Presidentit Macron: “Mos harro sesi Përfundoi Pushtimi i Parë Francez i Rusisë, në 1812, me Pushtimin e Parisit”!

Next Story

Po Krijojnë Teknologji të Reja Tepër të Çuditshme për Botën e së Ardhmes Distopike

Latest from Info