Drita Vezulluese në Qiellin e Veriut – Fenomen i Rrallë!

/

Drita vezulluese, tejet të shndritshme u panë në veri të globit, në veri të kontinenit europian, në disa rajone të Rusisë.

Përmendim rajonet: Chelyabinsk, Vladimir, Nizhny Novgorod, Ryazan dhe Vologda.

Banorët e këtyre rajoneve bëjnë fjalë për një fenomen që nuk e kishin hasur më parë. Të gjithë kanë fotografuar dhe filmuar fenomenin. Ndërsa një pjesë e banorëve të këtyre rajoneve e shikojnë si një shenjë të kohëve.

Mbizotëronin ngjyrat jeshile dhe lila në qiell, në shumë nuanca të tyre që ndryshonin gradualisht.

Previous Story

Netaniahu Ofendon & Sulmon Ministren Gjermane

Next Story

Orban u Tregon Rrugën Disave në BE, pas Zgjedhjeve Europarlamentare!

Latest from Info