Greqia & Drejtësia Shuplakë Vaksinimit

/

Vaksinimi i detyrueshëm, që mbushi arkat e zeza të përfitimeve monetare të kompanive farmaceutike dhe interesave të politikave dhe politikanëve që mbështetën korporatat, në Greqi u shpall ANTIKUSHTETUES.

Në Greqi Drejtësia foli. Gjykata shpalli si Antikushtetues vaksinimin e detyrueshëm. Prej sot populli grek është i lirë.

Kjo është një fitore e parë në Greqi dhe në Europë dhe kudo në botë e së Drejtsë dhe të Vërtetës.

Të gjithë punonjësit e shëndetësisë që ishin larguar nga puna, për shkak se nuk ishin vaksinuar do të kthehen në punë dhe do të paguhen për të gjithë kohën që kanë qenë të larguar.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Rrëfimi i Merkel për Putin

Next Story

Klaus Schwab: "Sistemi më i Mirë & Efektiv Qeverisës Është Regjimi Totalitar i Kinës!"

Latest from Info