Kush & Pse Thirri Apokalipsin e Joanit, Duke iu Referuar Ukrainës?

/

“Kalorësit e Apokalipsit janë në rrugës!”

Siç është zakon vitet e fundit, ish presidenti i Rusisë, Dmitri Medvedev, në mesazhet e tij publike që zakonisht për “zjarrin” kundër Perëndimit, përdor vargje nga Apokalipsi i Joanit.

Pra, përsëri këtë herë, duke iu referuar Bidenit, në thelb uroi vdekjen e tij, duke postuar një pasazh nga vargu 8 i kapitullit 6 të Apokalipsit:

“Dhe pashë, një kalë të bardhë dhe ai që kalëronte mbi të, emri i të cilit ishte Vdekja dhe Adesi e ndiqte nga pas”.

“Fatkeqësisht, parashikimet e Apokalipsit po afrohen”, ka shkruar Medvedev pak muaj më parë, në komentin e tij për konfliktin Rusi-NATO.

Në fakt, edhe atëherë ai kishte shkruar një tjetër varg nga Apokalipsi:

“Dhe ato ditë njerëzit do të kërkojnë vdekjen dhe nuk do ta gjejnë dhe do të dëshirojnë të vdesin dhe vdekja do të largohet prej tyre”.

Ja mesazhi i tij i plotë:

“Konflikti në Ukrainë do të përfundojë pasi Kongresi Amerikan të votojë për t’i dhënë mbështetje të re Kievit”, tha Biden.

Mund të përmendet për të qindtën herë çmenduria e plakut dhe korrupsioni i djalit të tij. Por mbi të gjitha janë interesat e konstilacionit ushtarako-industrial amerikan dhe ndikimi i ‘Deep State’. Kjo pra, për luftën e demokratëve me konservatorët dhe konfliktin midis shteteve dhe qeverisë federale të Shteteve të Bashkuara.

Por unë do të flas për diçka tjetër. Deklarata e Biden është absolutisht e keqe. Sepse ai tha: “Vazhdoni të vrisni njëri-tjetrin. Sa më shumë të vdesin, aq më mirë. Dua sa më shumë vdekje…”.

Në të vërtetë, “Dhe pashë, një kalë të bardhë dhe ai që kalëronte mbi të, emri i të cilit ishte Vdekja dhe Adesi e ndiqte nga pas” (Apokalipsi i Joanit 6:8).

Prandaj, sa më shpejt kalorësi mbi kalin e zbehtë të marrë me vete Joseph Robin Biden, aq më mirë do të jetë për botën që vuan.

Previous Story

Erdogan Pritje Mbretërore Kreut të Hamas - Marrëveshja mes Tyre - Në Këmbë Izraeli & Amerika

Next Story

Rusia: Ndihma Amerikane do të Dërgojë Dhjetëra Mijëra Ukrainas në "Makinerinë e Mishit"!

Latest from Info