12 Maj 2024 – Rama do të Kërkojë nga Athina Falje për Arrestimin e Belerit?

/

Provokacija!

Antishqiptari në krye të shqiptarëve, do u krijojë probleme madhore atyre! Krim dhe ndëshkim!

Ka filluar fushata elektorale për zgjedhjet e pas 12 muajve, në Shqipëri? Dhe mbeti që sateliti i Erdoganit ta fillojë fushatën nga Athina, pikërisht më 12 maj, datë në të cilën arrestoi Belerin (vallaha për blerje votash)?!

Ka filluar fushata zgjedhore në Shqipëri?

Besoj se të gjithë, tani më, e kuptojnë qartë se kush do e paguajë “haraçin” e çmendurisë dhe butaforisë së Ramës.

Mjer shqiptarët!

Fatkeqësi e madhe ky kryeministër, që edhe pse në fund të pushtetit, po merr në qafë popullin e tij, qindra mijëra shqiptarë, që përderisa qëndrojnë në Greqi, janë të kënaqur.

***

PS-ja po thërret shqiptarë nga e gjithë Greqia për të mbushur palestrën sportive, por duhet të dijë se: nuk ka shqiptar emigrant në Greqi më, që voton Edi Ramën. Përpjekje e kotë, që do u shkaktojë trauma shqiptarëve dhe që PS-së do i kthehet në votë masive kundër.

Një dhuratë për Berishën edhe kjo lëvizje e Ramës!

Christos Anesti!

Previous Story

Ku Ndodhet Kopshti i "Vdekjes"?

Next Story

Shfaqje Satanike - Simbole Satanike - Eurovision

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është