Trump merr Hydroxychloroquine kundër Covid-19

Presidenti i SHBA Donald Trump, deklaroi para pak, përpara grupit të kongresmenëve republikanë, mes të tjerash se, merr çdo ditë kundër virusit medikamentin Hydroxychloroquine.

Të pranishmëve u ka thënë se, këtë e ka bërë të njohur që në javën e dytë të marsit 2020 për të gjithë botën, por për disa qarqe dhe grupime, apo nga e gjithë botën e kapur, është trajtuar si “zë” i rrezikshëm.

“Por nuk jam i vetëm. Marr me mijëra mesazhe njerëzish që mjekët ua kanë sugjeruar dhe e kanë marrë dhe ose nuk i ka prekur, ose kur kanë qënë të prekur nga virusi janë shëruar” – tha Trump.

#Hydroxychloroquine_2020

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Në Emër të Dashurisë, Dil nga Shtëpia. Ja pse jemi bashkë kundër Krimit të Organizuar, sepse kemi dhe ndajmë ndjenja dhe logjikë të përbashkët.

Next Story

Trump letër ultimative OBSH-së

Latest from Info