Britani ‘Telegraf’: “Aleksandroupoli do të Jetë Një Nga 5 Akset e Pushtimit të Rusisë nga Amerika”

/

Vendet perëndimore po përgatiten për një luftë botërore dhe Greqia gjithashtu është e përfshirë.

Telegrafi britanik raporton se NATO ka krijuar “akse tokësore” të shumta në Europë për një pushtim të Rusisë dhe njëra prej tyre fillon nga Aleksandoupoli!

Këto janë korridore nga të cilat do të transportohen trupat amerikane dhe fuqitë perëndimore do të furnizohen me materialet e nevojshme “për të ndalur një sulm të madh rus”, por në fakt qëllimi i vërtetë është tani pushtimi i vetë Rusisë me gjithçka që përfshin ky qëllim.

Trupat amerikanë do të zbarkojnë në pesë porte europiane të parazgjedhura dhe do të lëvizin përgjatë rrugëve logjistike të paraplanifikuara, për të kundërshtuar një sulm të mundshëm nga Moska, thanë zyrtarët për “The Telegraph”.

Rrugët “logjistike” janë bërë një përparësi kryesore që kur udhëheqësit e NATO-s ranë dakord të përgatisin një forcë prej 300.000 trupash, për të qëndruar në gatishmëri të lartë për të mbrojtur Aleancën.

Planet ekzistuese parashikojnë që trupat amerikane të zbarkojnë kryesisht në portet holandeze përpara se të hipin në trenat që i çojnë ato përmes Gjermanisë dhe Polonisë në Ukrainë.

Trupat amerikane do të zbarkojnë kryesisht në portin e Roterdamit përpara se të zhvendosen drejt lindjes.

Por nëse forcat e NATO-s që hyjnë nga Holanda goditen nga bombardimet ruse, ose shkatërrohen portet e Europës Veriore, aleanca do ta kthejë fokusin e saj në portet e Italisë, Greqisë dhe Turqisë!

Nga portet italiane, trupat amerikane mund të zhvendosen nga toka përmes Sllovenisë dhe Kroacisë në Hungari, e cila ndan një kufi me Ukrainën.

Plane të ngjashme ekzistojnë për të transportuar forca nga portet turke dhe greke përmes Bullgarisë dhe Rumanisë për të arritur në krahun lindor të Aleancës.

Gjithashtu po hartohen plane për transportin e trupave përmes porteve në Ballkan, si dhe përmes Norvegjisë, Suedisë dhe Finlandës.

Mesa kuptohet, njerëzimi do të përballet me probleme shumë serioze në muajt në vijim dhe ndoshta këto probleme do të shfaqen përpara zgjedhjeve amerikane në nëntor, ku shumë do të shpresonin për një ndryshim në krye të pushtetit amerikan.

Previous Story

Një Zbulim që Shokon, Lidhur me Tempullin e Solomonit në Izrael!

Next Story

Ndryshon Qëndrim Biden për Netaniahu: "Nuk po Bën Lojëra, Ai po Përpiqet të Gjejë Një Zgjidhje"!

Latest from Info