Shokante: Thumbi nga Vaksinat mRNA Kundër Covid Riprodhohet Vazhdimisht Brenda Qelizave të të Vaksinuarve

/

Vdekjet e të vaksinuarve korrespondojnë me 80% të humbjeve në total!

Shumë shqetësuese janë lajmet në lidhje me vaksinat e mRNA kundër koronavirusit, të cilat miliona njerëz u detyruan t’i merrnin gjatë pandemisë, pasi siç tregon kirurgu i përgjithshëm Dimitrios Gakis, plazmidet që gjenden në vaksinat hyjnë në thelbin e qelizave, integrohen në ADN dhe prodhojnë thumbin në mënyrë të vyzhdueshme!

Dhe do të thotë dikush se çfarë do të thotë kjo? A luan rol në shëndetin e të vaksinuarve?
Lajmi i keq vazhdon pasi qeveria britanike ka nxjerrë të dhëna për vdekjet mes të vaksinuarve dhe vdekjet midis të pavaksinuarve dhe dallimet numerike mes tyre janë të mëdha në dëm të të parëve!

Më në detaje:

Popullsia e vaksinuar e Britanisë pati afro një milion vdekje në 23 muaj!

Popullsia e pavaksinuar pati më pak se 61.000 vdekje gjatë së njëjtës periudhë!

Shifrat e publikuara nga qeveria e Mbretërisë së Bashkuar tregojnë se gjatë dy viteve të fundit, popullata e vaksinuar ka pësuar shumë më shumë vdekje sesa popullata e pavaksinuar, edhe pse rreth 30% e popullsisë nuk kishte marrë asnjë dozë të vetme të vaksinës për koronavirus.

Shkurtimisht, raporti nuk është i tillë që të justifikojë diferencën e madhe në numrin e vdekjeve.

Sipas Agjencisë së Sigurisë Shëndetësore në Mbretërinë e Bashkuar (UKHSA), deri në korrik 2022, 18.9 milion njerëz kishin refuzuar dozën e parë të injeksionit COVID-19, 21.5 milion njerëz kishin refuzuar dozën e dytë të injeksionit COVID-19, së bashku me 2.6 milion njerëz të cilët kishin marrë dozën e parë, por refuzuan të dytën dhe 30.4 milionë njerëz kishin refuzuar dozën e tretë të injeksionit të COVID-19, së bashku me 8.9 milionë njerëz që kishin marrë dozën e dytë, por refuzuan të tretën.

Sipas shifrave të UKHSA, 63.4 milionë njerëz kishin të drejtë për vaksinim në atë kohë.

Prandaj, që nga korriku 2022, 30% e popullsisë së Anglisë mbeti plotësisht e pavaksinuar.

34% nuk ​​ishin të vaksinuar të dyfishtë dhe 50% nuk ​​ishin të vaksinuar trefish.

Sidoqoftë, popullsia e vaksinuar në tërësi përbënte 95% të të gjitha vdekjeve nga COVID-19 midis janarit dhe majit 2023, ndërsa popullsia e pavaksinuar përbënte vetëm 5%!

Por fakti që këto vdekje nuk janë në mesin e atyre të vaksinuarve me një dozë dhe dy doza nga popullata e përgjithshme është shumë i habitshëm.

Shumica dërrmuese e të vaksinuarve katër herë, në këtë popullsi përbëjnë 80% të të gjitha vdekjeve dhe 83% të të gjitha vdekjeve midis të vaksinuarve!

Image

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Globalizmi Synon të Bëhet Fe / Besim!

Next Story

Medvedev: “Nuk Donim ta Shfarosnim Mitsotakisin Tani – Po të Ishte Ky Qëllimi Ynë do ta Kishim Arritur!”

Latest from Info