Aeroplanët Sulmues Substrategjikë Rusë Su-34 “Shkrijnë” me Bomba FAB-500, Njësi Ukrainase

/

Familja ruse e bombave ajrore FAB është bërë frika dhe tmerri i ukrainasve.

Aeroplanët sulmues nënstrategjikë rusë Su-34 “shkrijnë” njësitë ukrainase me bomba ajrore të drejtuara FAB-500.

Su-34, një evolucion i Su-27 Flanker të epokës sovjetike është një nga platformat më të avancuara gjuajtës-bombardues të Rusisë.

Familja FAB e bombave ajrore të rusëve është bërë frika dhe tmerri i ukrainasve, pasi Kievi ka deklaruar vazhdimisht se nuk ka në dorë një mjet të aftë për t’u përballur me këtë lloj sulmuesi.

Previous Story

Fraza Brilante e Ajnshtajnit, por që Nuk e Ka Thënë Kurrë!

Next Story

Zara Wagenknecht: E majta "Patriotike" e Gjermanisë që e Bën Brukselin "të Dridhet"!

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është