Video: Performanca Mbresëlënëse e Manovrës Ukrainase MiG-29 & Bombardimi i Pozicioneve Ruse me Bomba Franceze AASM-250 “Hammer”

/

Ukrainasit bombarduan Belgorodin për herë të dytë me bomba franceze AASM-250 Hammer, objektivat në rajonin rus të Belgorod!

Video tregon një avion luftarak ukrainas MiG-29 duke fituar lartësi shumë të mprehtë, në një ngjitje vertikale përpara se të lëshojë bomba të drejtuara AASM 250 Hammer në objektiv.

Më pas ai kryen një fluturim të përmbysur dhe zbritje të shpejtë me ndezësin e mëpasshëm në përdorim të plotë, ndërsa në të njëjtën kohë lëshon termotopa!

Ngjarja ka ndodhur në afërsi të pikës kufitare Nekhotivka.

Previous Story

Izraeli do të Sulmojë Iranin

Next Story

Si u Parandalua Grushti i Shtetit në Bolivi! (video)

Latest from Info

Perëndia Trini

Që në moshë të vogël themi fjalët: “Besoj në një Perëndi…!” Kemi mësuar se Perëndia është