Pro armëmbajtjes

Pro armëmbajtjes, do të thotë pro lirisë së individit. Qytetarë të lirë, të ndërgjegjshëm amerikanë, në një shtet të lirë, ku armëmbajtja është gardian i lirisë dhe dinjitet të tyre, kur mendje

Provokim ushtarak turk në kufirin grek

Provokim në kufirin greko-turk në Evros. Episod serioz i shoqëruar me krisma. Roje turke të kufirit, përdorën armët kundër personelit të Frontex dhe policëve grekë të kufirit. Informacioni shqetësues nuk u mbajt

Voice of America / Zëri i Amerikës

Nostalgjitë e së shkuarës, skeptikët dhe vëzhguesit e së sotmes, as nuk i mekin, as nuk i stepin, përkundrazi i nxisin të shikojnë të vërtetën në dimensionet e saj reale dhe në

Mjaft Hoteleve në qytetin e Korçës!

Bashki, vendos një rregull, bëj një strategji për prokopi, sepse po bëhemi më shumë hotele se shtëpi! Janë hapur më shumë hotele seç mund t’i duhen tregut. Kjo është e faktike tashmë.

Shqiptari në Ujnajë

Një “vaki” për llahtari. Na shquajnë sytë imagjinata katastrofash biblike. Moti (natyra) buçet, gjëmon, kërcet, kumbon, ushton, uturin, pëlcet, godet, shpërthen, vërshon, fryn, gufon, derdhet, përmbyt, bubullin, shkrepëtin, rrjedh, kullon, bërtet, thërret,

1 105 106 107