Kina Sugjeroi Zyrtarisht “Shenjëzimin” e Njerëzve Globalisht me ‘Barcode’, mes një “Vaksine të Çertifikuar” për Coronavirus-in!

/

Presidenti kinez Xi Jinping (vendi i të cilit është përgjegjës për pandeminë) sugjeroi qartazi shenjëzimin me kodin QR (barcode i njohur) në të gjithë popullsinë e globit në mënyrë që, sipas tij, “të përmirësojmë tregtinë dhe udhëtimet” që janë dëmtuar nga Coronavirus-i.

Përkatësisht, duke folur gjatë Samitit G20, presidenti kinez tha:

“Në momentet që përpiqemi të kontrollojmë virusin, duhet të bëjmë të mundur sigurinë dhe funksionimin normal të industrisë globale dhe të zinxhirit të furnizimit me mallra”, këtë tha presidenti kinez, ditën e shtunë në tele-samitin e G20, duke bërë fjalë edhe për nevojën e “minimizimit të taksave dhe barrierave në tregti” dhe “liberalizimin” e tregtisë në produkte kritike mediko-farmaceutike, duke vazhduar më pas me argumentin dhe duke thënë se, për ta realizuar këtë duhet të krijohen mekanizmat të cilët do të thjeshtëzojnë rrjedhën dhe transportin e produkteve dhe të shërbimeve, në një periudhë ku tregtia është vënë në sprovë nga virusi.

“Kjo zgjidhje mund të vijë në formën e kodeve QR, të cilët do të mbartin informacion për gjendjen shëndetësore të çdo personi”, tha Xi.

“Kina ka sugjeruar një mekanizëm global të një proçesi të gjithëpranuar çertifikimi shëndetësor, bazuar në kontrolle të acidit nukleik dhe në formën e instalimit tek njeriu të kodeve QR, që do të jenë të pranueshëm globalisht. Shpresojmë që gjithmonë e më shumë shtete ta pranojnë këtë mekanizëm.”

Në thelb, tifozët e “epokës së re” dhe të “ristartimit të madh” të ri, nuk po fshihen më, kanë dalë publikisht, ashtu si presidenti kinez, që është dhe një prej mbështetësve kryesorë të globalizmit.

Një çertifikatë shëndeti e dakortësuar dhe e pranuar nga të gjithë, që do të jetë e vlefshme për të gjitha vendet e botës dhe që do të jetë një çertifikatë në formë ‘barcode’, që do e mbartë gjithkush në trup, që pa të nuk do të mund të bëjë asnjë transaksion tregtar, nuk do të mund as të udhëtojë.

Dhe natyrisht meqë asgjë nuk është rastësi, një sistem global shenjëzimi/vule për shëndetin tonë, për herë të parë u përmend – ku tjetër – në Forumin Ekonomik Botëror, ku dhe u sugjerua i ashtuquajturi ‘CovidPass’, “për t’u ringritur turizmin dhe udhëtimet, të cilat u dëmtuan nga pandemia”.

Kodi i njohur QR

Natyrisht Forumi Ekonomik Botëror hodhi si padashje në treg edhe librin “Covid-19: Τhe Great Reset”, që e kemi parë në duart dhe në zyrat e disa kryeministrave të Europës.

Të gjitha janë të ndërlidhura, por më e keqja është se askush nuk fshihet më, por e thonë hapur dhe qartazi, ‘VULË’, ‘SHENJËZIM’ (çip).

Aspak rastësi dhe manipulimi gjigant i zgjedhjeve presidenciale në Amerikë dhe një përpjekje vigane që të mos zgjidhet presidenti Trump, i cili ishte dhe është i vetmi udhëheqës kundër globalizmit dhe planeve ugurzeza të Kinës për njerëzimin. Po bëjnë gjithçka është e mundur që të vendosin në krye të Amerikës lolon dhe devijantin Biden, që të rrëzohet edhe kështjella e fundit e njerëzve të lirë, e ekonomisë së lirë, që të rrëzohet ekonomia më potente në glob, që të rrëzohet Amerika, për ta drejtuar qendrën e qeverisjes globale në Pekin.

Imponimi i një sistemi kontrolli, vallaha për të mirën tonë, për të mirën e shëndetit tonë, është hapi i parë dhe i rëndësihëm i instalimit të diktaturës globale. Kontroll total, mbi këdo, kudo, kurdoherë dhe për gjithçka.

Dhe nëse dikush mendon se këto masa kanë karakter të përkohshëm, gënjen veten. Nëse sot nuk ngrihemi kundër globalizmit, nesër do të gjendemi në diktaturën globale, si kavje, si skllevër.

Të vazhdueshme janë lajmet se virusi nuk do të largohet kurrë nga jetët tona, ndërkohë që shkencëtarë të fushës, të paguar, bëjnë fjalë edhe për një valë të tretë dhe “pasnesër” ndoshta edhe për një valë të katërt.

Të gjitha këto masa kufizuese, do të marrin karakter të përhershëm dhe do të na çojnë në kufizime edhe më strikte, edhe të ashpra, për hir të “epokës së re” dhe të “ristartimit të madh”.

Dhe meqë, siç e thamë, asgjë nuk është rastësore, nuk do të lodhemi ta themi, por vlen t’i kushtoni vëmendje fotografisë së artikullit, që është kopertina e revistës “The Economist” e viti 2015, ku gjenden lirshëm simbolikat e fshehuar dhe ato të shfaqura. Në mes të udhëheqësve ndodhet presidenti i Kinës dhe pikërisht prapa tij një polic që mban maskë dhe doreza.

***

Nuk ka më kohë duhet të dalim në rrugë dhe të përmbysim qeveritë vasale!

Kaloje artikullin, tek të gjithë të njohurit, sepse kjo është luftë mes njerëzores dhe diabolikes! Me të keqen duhet të njihemi të gjithë, në mënyrë që të mund të përballemi!

5 Comments

 1. Pse nuk thuhet?

  Të gjithë njerëzit që kanë udhëtuar në distanca të gjata,
  janë vaksinuar për vendin ku shkojnë dhe
  të gjithë janë të pajisur me mikroçipa
  me këto kode!

  VO:
  Kjo administratë verifikimi,
  është zbatuar prej vitesh në Botën e Kafshëve!

  Tani është koha për ta zbatuar atë,
  për të gjithë popullatën humanoide…!

  Pra “ata…” prodhuan këtë virus
  “sars lakmojnë 19”
  që popullata të pranojë vaksinimin e detyruarnm / të koduar, – si profilaksi? !!

  Kushti është i detyrueshëm:

  • Asnjë transaksion / veprim në jetën aktive,
  nuk mund të bëhet
  nëse nuk e identifikoni veten me këtë kodim (ID)!

  Ky është një plan gjithëpërfshirës dhe
  Afatgjatë,
  nga shumë vite më parë dhe deri më tani në këto kushte të pranimit
  ose kontestim,
  për të vazhduar më tej
  me këtë “Botë të Re”!

  Dhe pasi të jemi kontrolluar dhe mbikëqyrur,
  monitorimin / verifikimin e identifikimit,
  është gjithashtu një tjetër mundësi shumë më e rrezikshme:

  Të jesh në duart e njërit,
  ose dikush, 10 -20- 100 persona,
  në zhdukjen e të gjithë njerëzimit,
  për të përgatitur “Njeriun e Ri”!

  Këtu duhet ta kuptoj mirë këtë
  E gjithë popullsia globale e Botës!

  Edhe Presidenti i Kinës që ka pranuar ose është me këtë plan,
  duhet ta kuptojë këtë!

  Edhe ai Amerikan,
  Indian,
  Britanik,

  I G8, e G 20-…,

  Nga të gjitha!

  Është e mundur që kjo gjë,
  sepse me këto të dhëna zhvillimore (truri), çfarë dhe ku është arritur deri më tani,
  me këtë popullatë njerëzish,
  nuk do të jetë më,
  por një tjetër humanoid i gjallë (Njeriu),
  do të përgatiten me forma të tjera të njohurive!

  Ky njeri me sa duket zhduket,
  me arritjen e vetëm deri në 5% të zhvillimit të trurit !!!

  Kjo është qasja ime (Access),
  Gjetja,
  Konceptimi im!

  Metush Rama “168 cm”,

  Me arsim cilësor / të lartë;
  Studiues i Shkencave të Natyrës;
  Shkencat Mjekësore;
  Të Kualifikuar me Studime Pasuniversitare;
  Tiranë

  Pra, me “4.5% zhvillim të trurit”!

  As 5% e Ajnshtajnit, i cili jetoi në kohë,
  100 vjet më parë, në shekullin e kaluar …!

  Sot Pandemi, 2020, pas lindjes së Krishtit, jeta e re.
  … !!!

  Why is it not said?

  All people who have traveled long distances,
  are vaccinated for where they go and
  all are equipped with microchips
  with these codes!

  VO:
  This verification administration,
  has been implemented for years in the Animal World!

  Now is the time to implement it,
  for the entire humanoid population…!

  So “they…” produced this virus
  “sars covet 19”
  for the population to accept compulsory / coded vaccination, – as prophylaxis? !!

  The condition is mandatory:

  • No transaction / action in active life,
  can not be done
  unless you identify yourself with this coding (ID)!

  This is a comprehensive plan and
  Long term,
  from many years ago and until now in these conditions of admission
  or contestation,
  to continue further
  with this “New World”!

  And once we are checked and supervised,
  identification monitoring / verification,
  is also another much more dangerous option:

  To be in the hands of one,
  or someone, 10 -20- 100 people,
  in the extinction of all humanity,
  to prepare the “New Man”!

  Here I have to understand this well
  The entire global population of the World!

  Even the President of China who has accepted or is with this plan,
  must understand this!

  Even the American one,
  Indian,
  British,

  I G8, e G 20-…,

  From all!

  It is possible that this thing,
  because with this developmental data (brain), what and where has been achieved so far,
  with this population of people,
  will not be anymore,
  but another living humanoid (Man),
  will be prepared with other forms of knowledge!

  This man apparently disappears,
  with only achieving up to 5% of brain development !!!

  This is my Access,
  Finding,
  My conception!

  Metush Rama “168 cm”,

  With quality / higher education;
  Researcher of Natural Sciences;
  Medical Sciences;
  Qualified with Postgraduate Studies;
  Tirana

  So with “4.5% brain development”!

  Not even 5% of Einstein, who lived in time,
  100 years ago, in the last century …!

  Today Pandemic, 2020, after the birth of Christ, new life.
  … !!!

 2. Unquestionably believe that that you stated. Your favourite justification seemed to
  be at the internet the easiest thing to bear in mind of.
  I say to you, I certainly get irked even as other people consider worries that they just don’t understand about.
  You managed to hit the nail upon the highest and also outlined out the entire thing with no need side
  effect , people could take a signal. Will probably be again to get more.
  Thank you

 3. I truly love your site.. Excellent colors & theme. Did you create
  this site yourself? Please reply back as I’m looking to create my own personal website
  and would like to know where you got this from or just what the theme is named.
  Thanks!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Përmbysje në Georgia SHBA - Shteti do të Ri-rinumërojë Votat, pas Pranimit të Kërkesës së Trump.

Next Story

George Soros - Gënjeu për Lidhjet e tij me Kompaninë 'Dominion', të Sistemit Software të Zgjedhjeve Presidenciale!

Latest from Info