Tërmet në FBI! Good News

Shkarkohet Kreu (Drejtori) i FBI-së dhe “laro e balo”, zyrtarë të lartë në poste të rëndësishme të FBI. Të gjithë shkojnë në bangën e të akuzuarve, më pas vendimi që do të merret duket se do i çojë drejt prangave.

Do japë ndonjë lajm të prokopisë Media / televizionet shqiptare? Apo duhet të angazhohen qytetarët e vëmendshëm dhe të pakapur, për të informuar publikun!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Remdesivir është zyrtarisht medikamenti kundër coronavirusit, deklaroi Departamenti i Shtetit Amerikan.

Next Story

Tronditëse faktet. Një i vdekur, që mes një botimi, akuzon dy të gjallë. Një i vrarë, që mes një botimi, akuzon dy, për vrasës.

Latest from Info