Çensura e Mediave Sociale na kujton “diktatura”

Media-t Sociale apo Rrjetet Sociale janë sot hapësirat e burgut dhe çensurimit të lirisë së fjalës, apo asgjësimit të fjalës së lirë.

Po ju informojmë se, nëse edhe për disa muaj, këto Media Sociale do të vazhdojë çensurën mes mbyllje faqesh në Facebook, mes heqje postimesh, apo me heqje videosh dhe komentesh nga YouTube, shumë shpejt do të zëvendësohen me Platforma të tjera, ku fjala dhe pamja vizive (foto dhe video) nuk do të çensurohen.

Patëm rastin të shikojmë një platformë që po merr trajtë dhe formë dhe na pëlqeu, teksa e pamë si një hapësirë të lirë të shprehjes së mendimit dhe të opinionit të çdokujt.

Nuk ka gjëra dhe njerëz të përjetshëm dhe të pazëvendësueshëm. Një ditë çdo gjë mbaron. Çështja është si mbaron!

Previous Story

Sa gjini ka njeriu? Ua thotë OKB!

Next Story

Prova Bombardimi Turqia ndaj Greqisë në Egje

Latest from Info