Podesta Zbulon Sekrete për Hillary Clinton dhe Konventën e Partisë

Drejtuesi i fushatës së Hillary Clinton në vitin 2016, John Podesta, ka denoncuar Hillary Clinton.
Ai zbuloi sekrete sesi ajo dhe Partia Demokratike ndanë koston e dosjes fiktive që lançonte puçin që do të bënte Deep State, evidenca doli nga një transkiptim diskutimi bërë në kapitol.

Muajin e fundit, pas një furi elementësh antikapë mbi të ashtuquajturën çështje “Russiagate” ngritur kundër Trump-it, transkiptimi i dëshmive ka arritur kulmin, dikush ka zbuluar një tjetër transkiptim që nxjerr zbuluar bordin e njerëzve të angazhuar.

Podesta denoncon Clinton-ët.
Hillary Clinton u betua që nuk kishte dëgjuar kurrë për Christopher Steele, apo për dosjen e tij të pistë, derisa “Buzzfeed” e publikoi atë në janar të vitit 2017.

Publikimi nuk kishte asnjë lidhje me ato që kishte dëshmuar Podesta dikur.

Transkiptimi i sapo bërë publik tregon se ato që ka dëshmuar Podesta kanë qënë të gjitha gënjeshtra.
Një vit pasi dosja kishte marrë rrugët, ai u betua përpara Kongresit se kampanja e Hillary-t ndau koston e “kërkimeve mbi opozitën”.

Transkriptimet vërtetojnë që Podesta dhe Debbie Wasserman Schultz kanë gënjyer kur “mohuan tek investiguesit e çështjes së Rusisë, se ishin në dijeni të marrëveshjeve dhe pagesave që bëheshin kundër Presidentit President Donald Trump”

Majtistët u dogjën!

Të gjithë nga Partia Demokratike luajtën rolin e budallait dhe mohuan gjithçka. Hillary dhe partnerët e saj deklaronin që nuk ishin në dijeni që kompania e tyre ligjore “Perkins Coie” po punonte me dosien e çështjes së Rusisë kundër Trump. Si mund të ishte e mundur një gjë e tillë?!

Personi, koka e financave të Hillary Clinton, më në fund pranoi se ka gënjyer në dëshminë e tij dhënë kongresit, për shkak të transkiptimeve.
Ai gënjeu kur u tha se nuk ishte në dijeni kush kishte paguar për “Fusion GPS” (kompani strategjike shërbimesh inteligjente).

Në dëshminë e dytë përpara kongresit tha se nuk e mbante mend ekzaktësisht se çfarë kishte dëshmuar herën e parë. Por për arkivë zyrtare dhe sa për ta kujtuar, më 4 dhjetor 2017, Podesta e ndryshoi krejt historinë.

Pagesat, ai pranoi se ishin bërë nëpërmjet “Perkins Coie”, 50% nga fushata dhe 50% nga Konveta e Partisë.

***

Hillary ishte në dijeni të gjithçkaje.

Një tjetër bombë në transkiptimet e zbuluara vjen në momentin kur Podesta ishte pyetur për Hillary Clinton, nëse ajo ishte në dijeni apo jo të skemës që ngrihej kundër Trump.

Ai u pyet: “Ishte zj.Clinton në dijeni të fushatës kundër opozitës dhe kërkimeve mbi të, si dhe cilët ishin ata që paguanin?”. Podesta është përgjigjur: “Ajo e dinte që kishte një staf kundër opozitës brenda Shtëpisë së Bardhë. Fushatën e kemi bërë direkt ne.”

Podesta: “Hillary e dinte në vija të përgjithshme që po përpiqeshim të gjenim lidhje financiare të Trump-it me Rusinë, apo ish aktorë të Bashkimit Sovjetik, gjë që nuk ishte e lehtë. Ajo nuk e njihte me emër Christopher Steele, por e dinte që ishte duke paguar për çështjen ruse. Asaj zakonisht nuk i interesonin emrat e furnitorëve të informacionit, apo të atyre që kryenin punën, asaj i interesonte objektivi, çështja.”

Podesta, duket se do të pranojë gjithçka dhe do të denoncojë edhe më shumë fakte për Hilary Clinton. E majta në Amerikë duket se po shkërmoqet!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

140 Akademikë që Financohen nga Zuckerberg Kërkojnë që Facebook të Kontrollojë Postimet e TRUMP

Next Story

Betejë Hakerash Turqi - Greqi

Latest from Info