454 Milionë Dollarë: Korporatat Amerikane që i Shërbejnë së Majtës, Hedhin Paranë “Lumë” për Protestuesit e Dhunës & Anarkisë.

Korporatat hapën “thasët” dhe kasafortat për të dhënë dollarë ‘cash’ për të ashtuquajturën drejtësi sociale, me moton se jeta e zezakëve është e rëndësishme dhe vlen, duke mbrojtur kështu bastisësit, dhunuesit, hajdutët, vandalët, anarkistët, anëtarët e “Antifa”-s, protestuesit e paguar nga Soros dhe të tjerë, që u përpoqën ta kalonin Amerikën në anarki.

Shumë nga këto kompani po nxisin, deri diku po detyrojnë edhe punonjësit për të dhënë shuma në dollarë, për të nxjerrë nga burgu dhunuesit dhe hajdutët e pronave të bashkënënshtetasve të tyre amerikanë.

Ja edhe lista:

Sony Music fond për të mbështetur iniciativa kundër racizmit dhe mbështetje për drejtësi sociale – $100 milionë;

Walmart fond për një qendër në përpjekje për barazi raciale – $100 milionë;

Warner Music fond për fushata kundër dhunës dhe racizmit – $100 milionë;

Nike fond për organizata që merren me drejtësi sociale, edukim që i adresohet barazisë racore në Amerikë – $40 milionë;

Alphabet/Google fond për organizata të ndryshme, duke filluar me $1 milionë për krijimin e një Qendre për Policim dhe Iniciativa për Drejtësi dhe Barazi – $12 milionë;

Amazon fond për Fondacionin “Unioni Liberal Civil Amerikan” (ACLU), për “Qendrën për Drejtësis Brennan”, për iniciativa për barazi, për komunitetin e avokatëve në mbrojtje të të drejtave të njeriut, për Shoqatën Kombëtare për Avantazhimin e Njerëzve me Ngjyrë (NAACP), për Asociimin “National Bar”, për Muzeun Kombëtar të Historisë dhe Kulturës Afrikano-Amerikane, për Ligën Kombëtare Urbane, për Kolegjin “Thurgood Marshall”, për Kolegjin “United Negro” (UNCF) – $10 milionë;

Facebook fond për drejtësi raciale – $10 milionë;

Target fond për partnerë në Forumin e Lidershipit Afro-Amerikan dhe për partnerë me “Minneapolis-St. Paul” në të gjithë vendin – $10 milionë;

Verizon fond për Ligën Kombëtare Urbane, NAACP, Rrjetin e Veprimit Kombëtar, për Konferencën e Lidershipit për të Drejta Humane dhe Civile, Koalicionin “Rainbow Push”, për Koalicionin Kombëtar mbi Pjesëmarrjen e Zezakëve në të gjitha sferat e jetës, për Ligën e Mbrojtjes dhe Fondit të Edukimit – $10 milionë;

United Health fond për bizneset e Minneapolis-St Paul dhe për Qendrën e Ekselencës – $10 milionë;

Goldman Sachs fond për të suportuar Organizata që drejtojnë në vend iniciativat kundër racizmit dhe pabarazisë ekonomike – $10 milionë;

Spotify fond për punësim – $10 milionë;

Disney fond për organizata jo fitimprurëse – $5 milionë;

Procter & Gamble fond për NAACP Ligën e Mrojtjes dhe Fondin e Edukimit, YWCA Qëndrojmë Kundër Racizmit dhe për oraganizata të vogla që operojnë kundër racizmit dhe punojmë për advokimin e njerëzve me ngjyrë – $5 milionë;

Cisco fond për Iniciativa për Barazi, për NAACP Ligën e Mbrojtjes dhe Fondin e Edukimit, për organizatën “Color of Change”, për rrjetin “Black Lives Matter”, për luftën kundër racizmit dhe diskriminimit – $5 milionë;

Lego fond për organizata që mbrojnë fëmijët me ngjyrë dhe luftojnë për barazi raciale – $4 milionë;

Microsoft fond për rrjetin “Black Lives Matter”, për Iniciativën Drejtësi dhe Barazi, për Projektin “të Pafajshmit”, Konferencën e Lidershipit për të Drejta Humane dhe Civile, për Fondin e Minnesota, për NAACP – $1.25 milionë;

Starbucks fond për promovimin e barazisë raciale dhe për komunitetet në nevojë – $1.25 milionë;

Intel fond për antiracizmin, për organizata jo-fitimprurëse, për inkurajikm të punësimit të njerëzve me ngjyrë, për NAACP, për programin “Intel’s Donation Matching Program” – $1 milionë;

McDonald’s fond i paspecifikuar – $1 milionë;

Uber fond për Iniciativën për Drejtësi dhe Qendrën e Hartimit të Politikave për Barazi – $1 milionë;

Duke Energy fond për organizata jo qeveritare – $1 milionë;

The Travelers Companies fond për NAACP, Ligën Kombëtare Urbane, YWCA Minneapolis dhe për fondin “We Love Midway” themeluar nga Dhoma e Tregtisë në Minneapolis – $1 milionë;

Warby Parker fond për oraganizatat kundër racizmit – $1 milionë;

H&M fond për NAACP, për ACLU, dhe për organizatën “Color of Change” – $500,000;

Levi’s fond $100,000 për ACLU dhe $100,000 grant për organizatën “Live Free USA” – $200,000;

Renditen në një listë të gjatë edhe kompani të tjera ku aksioner është Soros, kompani që kanë mbështetur familjen Clinton që në vitet 1990, si dhe kompani të Gates dhe të elitave financiare të botë.

Sa më sipër nuk ka nevojë për asnjë koment. Do të paguajnë shumë milionë që të nxjerrin “instrumentat” e dhunës nga burgu. Mesa duket u duhen sërish në rrugë! Vëmendje!!!

3 Comments

 1. Good day,

  My name is Eric and unlike a lot of emails you might get, I wanted to instead provide you with a word of encouragement – Congratulations

  What for?

  Part of my job is to check out websites and the work you’ve done with mast.al definitely stands out.

  It’s clear you took building a website seriously and made a real investment of time and resources into making it top quality.

  There is, however, a catch… more accurately, a question…

  So when someone like me happens to find your site – maybe at the top of the search results (nice job BTW) or just through a random link, how do you know?

  More importantly, how do you make a connection with that person?

  Studies show that 7 out of 10 visitors don’t stick around – they’re there one second and then gone with the wind.

  Here’s a way to create INSTANT engagement that you may not have known about…

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know INSTANTLY that they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally checking out mast.al.

  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  It could be a game-changer for your business – and it gets even better… once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation – immediately (and there’s literally a 100X difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes.)

  Plus then, even if you don’t close a deal right away, you can connect later on with text messages for new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.

  Everything I’ve just described is simple, easy, and effective.

  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=mast.al

 2. Cool website!

  My name’s Eric, and I just found your site – mast.al – while surfing the net. You showed up at the top of the search results, so I checked you out. Looks like what you’re doing is pretty cool.

  But if you don’t mind me asking – after someone like me stumbles across mast.al, what usually happens?

  Is your site generating leads for your business?

  I’m guessing some, but I also bet you’d like more… studies show that 7 out 10 who land on a site wind up leaving without a trace.

  Not good.

  Here’s a thought – what if there was an easy way for every visitor to “raise their hand” to get a phone call from you INSTANTLY… the second they hit your site and said, “call me now.”

  You can –

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know IMMEDIATELY – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  Time is money when it comes to connecting with leads – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later can be huge – like 100 times better!

  That’s why we built out our new SMS Text With Lead feature… because once you’ve captured the visitor’s phone number, you can automatically start a text message (SMS) conversation.

  Think about the possibilities – even if you don’t close a deal then and there, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  Wouldn’t that be cool?

  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  You could be converting up to 100X more leads today!
  Eric

  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=mast.al

 3. Hey there, I just found your site, quick question…

  My name’s Eric, I found mast.al after doing a quick search – you showed up near the top of the rankings, so whatever you’re doing for SEO, looks like it’s working well.

  So here’s my question – what happens AFTER someone lands on your site? Anything?

  Research tells us at least 70% of the people who find your site, after a quick once-over, they disappear… forever.

  That means that all the work and effort you put into getting them to show up, goes down the tubes.

  Why would you want all that good work – and the great site you’ve built – go to waste?

  Because the odds are they’ll just skip over calling or even grabbing their phone, leaving you high and dry.

  But here’s a thought… what if you could make it super-simple for someone to raise their hand, say, “okay, let’s talk” without requiring them to even pull their cell phone from their pocket?

  You can – thanks to revolutionary new software that can literally make that first call happen NOW.

  Talk With Web Visitor is a software widget that sits on your site, ready and waiting to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It lets you know IMMEDIATELY – so that you can talk to that lead while they’re still there at your site.

  You know, strike when the iron’s hot!

  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works.

  When targeting leads, you HAVE to act fast – the difference between contacting someone within 5 minutes versus 30 minutes later is huge – like 100 times better!

  That’s why you should check out our new SMS Text With Lead feature as well… once you’ve captured the phone number of the website visitor, you can automatically kick off a text message (SMS) conversation with them.

  Imagine how powerful this could be – even if they don’t take you up on your offer immediately, you can stay in touch with them using text messages to make new offers, provide links to great content, and build your credibility.

  Just this alone could be a game changer to make your website even more effective.

  Strike when the iron’s hot!

  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to learn more about everything Talk With Web Visitor can do for your business – you’ll be amazed.

  Thanks and keep up the great work!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – you could be converting up to 100x more leads immediately!
  It even includes International Long Distance Calling.
  Stop wasting money chasing eyeballs that don’t turn into paying customers.
  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=mast.al

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Covid-19: Rënia në % e Virusit. Panik Majtist me "Doreza"! (Lajm për "idiotë", por nga Burime Europiane)

Next Story

Rama: "Për t'u marrë Shembull" Marrëdhëniet mes Grekëve dhe Shqiptarëve (lexoni si zbathet)

Latest from Info