Covid-19: Rënia në % e Virusit. Panik Majtist me “Doreza”! (Lajm për “idiotë”, por nga Burime Europiane)

Shikoni sesi tallen me popujt dhe sesi na konsiderojnë totalisht “trungje”.

Parashikohet që sivjet Covid-19 do të ketë rënie me 11,4% në Francë, me 11,3% në Itali, me 8,9% në Belgjikë, me 8,4% në Estoni dhe totalisht në Eurozonë me 9,1%. Në rastin më të keq në Eurozonë Covid-19 do të ketë rënie në nivelin 11,5%.

Duan të na thonë se do ta kemi prezent! E kemi prezent!

Strukturat europiane e karakterizojnë Coronavirus-in si krizën më të madhe shëndetësore dhe ekonomike, pas Luftës së Dytë Botërore, duke theksuar se virusi po prek shtresat më të varfëra dhe vurnerabël.

Domethënë, direkt dhe indirekt na thonë që të përgatitemi për atë se, nga masat horizontale të mbrojtjes, kanë për qëllim të kalojnë në ndërhyrje me objeksion të caktuar.

Të paepur majtistët me Covid-19 kinez që të gjunjëzojnë ekonominë, popujt dhe më pas t’u bëjnë vaksinën banorëve të globit.

Të paepur edhe banorët e globit që të gjunjëzojnë globalizmin dhe qeveritë vasale të tij dhe të “vaksinojnë” në shoqëri një ekonomi të shëndetshme dhe mirëqënie për gjithkënd.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Cilët Nipër & Mbesa të Mbretëreshës Elisabet do të Punojnë për të Jetuar

Next Story

454 Milionë Dollarë: Korporatat Amerikane që i Shërbejnë së Majtës, Hedhin Paranë "Lumë" për Protestuesit e Dhunës & Anarkisë.

Latest from Opinione