Britanikët në Rrugë Demonstrojnë Pro Presidentit TRUMP!

Britanikët u mblodhën sot për t’i deklaruar mbështetjen, dashurinë dhe nderimin Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës Donald Trump.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Soros, Obama, 'Deep State' në ALBANIA: Financime për Socializmin!

Next Story

Kur Majmuni Qëndron Pranë Njeriut, e Pret Burgu!

Latest from Info

Shën Andoni i Madh

Asketi i krishterë i Egjiptit dhe themeluesi i jetës murgërore / asketike në Lindje. Kujtohet dhe