Kjo është Lista e Telefonave Celularë me Rrezatimin më të Madh

Diskutime të gjata hapen kohëpaskohe për rrezatimin që japin mes valëve telefonat celularë. Bëhet fjalë për aparatura që tashmë i kemi gjithë kohës me vete, mbi vete, kudo që jemi dhe gjatë gjithë kohës.

Faqja emfadvice.com publikoi Listën e re të telefonave celularë që kanë rrezatim më të madh. I pari në frekuencë rrezatimi është celulari ‘One plus 7T’ i grupit kinez me 1,4 watt, ndërsa vendin e dytë me rrezatimin më të madh e mban sërish e njëjta kompani ‘One Plus’, me telefonin celular ‘One Plus 7t Pro’ me 1,394 watt.

Sipas Komisionit Federal të Komunikimit një njeri nuk mund të përthithë më shumë se 1,6 watt energji për çdo kilogram të peshës trupore.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Objektivi i Ardhshëm i BLM, Krishti! - Pas Statujave të Politikanëve Fillon Përndjekja e 'të Shenjtit'!

Next Story

TRUMPi tha ‘MJAFT’: Presidenti Autorizoi Qeverinë Federale "të Arrestojë Këdo që Vandalizon Monumente"!

Latest from Info