Objektivi i Ardhshëm i BLM, Krishti! – Pas Statujave të Politikanëve Fillon Përndjekja e ‘të Shenjtit’!

Bezdisja, apo shqetësimi që u shkaktojnë anarkistëve vandalë të BLM (Black Lives Matter) statujat apo ikonat e çdo lloji të Jezu Krishtit, duket të jenë të njëjta me bindjet e xhihadistëve.

Aktivistët e ‘Black Lives Matter’ shtojnë thirrjet e tyre për të prishur çdo lloj pamje, apo figure të Krishtit që ndodhet në godina publike apo private.

Nuk është e qartë nëse Shaun King është realisht zezak, sepse qarkullojnë disa versione lidhur me përkatësinë e tij racore, pemën gjenealogjike të tij dhe formës sesi prezantohet tek amerikanët zezakë.

E megjithatë, Shaun King mori rolin primar në lëvizje duke deklaruar: “Po! Të gjitha afresket dhe dritaret me ngjyra të Jezusit të bardhë dhe të mëmës së tij europiane, si dhe miqtë e tij të bardhë, do të rrëzohen. Është një supremaci e bardhë e ndotur. U krijua si instrument shtypjeje. Propagandë raciste. Duhet të rrëzohen të gjithë”.

Aktivistët dhe udhëheqësi i ‘Black Lives Matter’ nxisin jo vetëm dhunën dhe shkatërrimin, por kërkojnë edhe masa ekstreme, si shkrirjen e policisë.

Ftesa e Shaun King për shkatërimin e simboleve fetare vjen pas thuajse një muaji trazirash, plaçkitjesh dhe shkatërrimesh në pothujse të gjitha qytetet e mëdha të Amerikës.

Aktivistët e ‘BLM’ pranojnë tashmë hapur që janë marksistë radikalë.

***

Dikush i mëkoi, dikush i ushqeu, dikush i rriti, dikush i përdor, mes financimesh të shumta. Por do të jenë të shumtë ata që do i ndalin dhe do i ndëshkojnë. Vijat e kuqe tashmë u shkelën nga kategoritë më vulg të shoqërisë amerikane dhe jo vetëm. Njerëz pa principe, pa ideale dhe pa ideologji, pa atdhe dhe pa të ardhme, nuk mund të trondisin botën, civilizimin, besimin e krishterë jo e jo, nuk mund ta cënojnë disa homosapiensë nevojash biologjike, me asnjë veçori humane, shumë pranë shtazores, në mungesë totale të logjikës, formimit, kulturës, Krishtin dhe Krishtërimin

Vandalë injorantë të shitur për ca kacidhe, mjeranë majtistë ekstremistë, përballë krishtërimit janë veçse njollë, asgjë tjetër.

Kush prek Krishtin do të ketë përpara valë reagimesh, që do i zhdukë njëherë e përgjithmonë nga faqja e dheut.

#MolonLave

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Kështu "u Sajuan" Trazirat në Botë: Financohen nga Banka të Mëdha & George Soros!

Next Story

Kjo është Lista e Telefonave Celularë me Rrezatimin më të Madh

Latest from Opinione