Londër ‑ New York, 3,5 Orë – Revolucion në Aviacionin Civil, Aeroplani Supersonik i Shpejtësisë 2,2 Μach!

Një “Boom Supersonic” është shpikur! Është krijuar një prototip avjoni civil, që do të prezantohet në muajin tetor, me qëllim që të kalojë në prodhim të disa aeroplanëve supermodernë me shpejtësinë e avjonëve supersonikë.

“XB-1 është hapi i parë për të sjellë udhëtimin supersonik në botë – tha në njoftimin e tij publik Blake Scholl, themelues dhe CEO i “Boom Supersonic” – fluturimet do të jenë dy herë më të shpejta, që do të thotë se do të mund të udhëtojmë në një distancë dyfish më të largët, duke sjellë më pranë më shumë njerëz, më shumë rajone dhe më shumë kultura”.

Kompania thekson se do të jetë avjoni më i shpejtë civil i të gjitha kohëve, i cili u krijua me kapitale private.

Aeroplani supersonik do të përshkojë distancën Londër – New York në 3.5 orë.

“Ju sigurojmë se aviacioni civil supersonik i së ardhmes është i sigurtë dhe i qëndrueshëm ambjentalisht dhe ekonomikisht” – shtoi në njoftimin e tij CEO i kompanisë prodhuese.

Përpara Pandemisë, kompania “Boom Supersonic” kishte grumbulluar rreth 6 miliardë dollarë nga porosi të dhëna paraprakisht për avjonë. Çmimi i një avjoni fillon me 200 milionë dollarë. Mes blerësve shquhen “Virgin Group” dhe “Japan Airlines”, që ka investuar gjithashtu 10 milionë dollarë që në vitin 2017.

Kur parashikohen fluturimet e para të avjonit supersonik?

Nëse gjithçka shkon sipas parashikimeve, për avjonët me kapacitet 55 dhe 75 pasagjerë, fluturimet e para do të bëhen në vitin 2030.

Avjonët përllogariten të fluturojnë më shumë se shpejtësia e zërit, kur të gjenden mbi Oqeanin Atlantik, për të mos patur ndotje akustike mbi zonat e banuara.

Kompania, sigurisht është amerikane, por përveç kësaj ekziston, sërish në Amerikë, edhe një kompani tjetër që angazhohet në të njëjtën fushë inovacioni në aviacionin civil.

2 Comments

 1. Hello, my name’s Eric and I just ran across your website at mast.al…

  I found it after a quick search, so your SEO’s working out…

  Content looks pretty good…

  One thing’s missing though…

  A QUICK, EASY way to connect with you NOW.

  Because studies show that a web lead like me will only hang out a few seconds – 7 out of 10 disappear almost instantly, Surf Surf Surf… then gone forever.

  I have the solution:

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. You’ll know immediately they’re interested and you can call them directly to TALK with them – literally while they’re still on the web looking at your site.

  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try out a Live Demo with Talk With Web Visitor now to see exactly how it works and even give it a try… it could be huge for your business.

  Plus, now that you’ve got that phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation pronto… which is so powerful, because connecting with someone within the first 5 minutes is 100 times more effective than waiting 30 minutes or more later.

  The new text messaging feature lets you follow up regularly with new offers, content links, even just follow up notes to build a relationship.

  Everything I’ve just described is extremely simple to implement, cost-effective, and profitable.

  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business, potentially converting up to 100X more eyeballs into leads today!

  Eric
  PS: Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE http://www.talkwithwebvisitors.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://talkwithwebvisitors.com/unsubscribe.aspx?d=mast.al

 2. My name’s Eric and I just found your site mast.al.

  It’s got a lot going for it, but here’s an idea to make it even MORE effective.

  Talk With Web Visitor – CLICK HERE https://boostleadgeneration.com for a live demo now.

  Talk With Web Visitor is a software widget that’s works on your site, ready to capture any visitor’s Name, Email address and Phone Number. It signals you the moment they let you know they’re interested – so that you can talk to that lead while they’re literally looking over your site.

  And once you’ve captured their phone number, with our new SMS Text With Lead feature, you can automatically start a text (SMS) conversation… and if they don’t take you up on your offer then, you can follow up with text messages for new offers, content links, even just “how you doing?” notes to build a relationship.

  CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to discover what Talk With Web Visitor can do for your business.

  The difference between contacting someone within 5 minutes versus a half-hour means you could be converting up to 100X more leads today!

  Eric
  PS: Studies show that 70% of a site’s visitors disappear and are gone forever after just a moment. Don’t keep losing them.
  Talk With Web Visitor offers a FREE 14 days trial – and it even includes International Long Distance Calling.
  You have customers waiting to talk with you right now… don’t keep them waiting.
  CLICK HERE https://boostleadgeneration.com to try Talk With Web Visitor now.

  If you’d like to unsubscribe click here http://boostleadgeneration.com/unsubscribe.aspx?d=mast.al

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Tre Anije Turke, Peshkojnë në Ujërat e Ishullit Mikono - Askush nuk Reagon!

Next Story

Kancelarja Merkel po Përpiqet të Ndajë Egjeun - Takimin Trepalësh në Berlin (Gjermani - Turqi - Greqi)!

Latest from Opinione