Erdogan në Rolin e Udhëheqësit Shpirtëror – Drejton Lutjen në Shën Sofia!

Erdogan mori në duar mikrofonin dhe në qëndrim lutjeje, filloi të lexonte vetë personalisht, pasazhe nga Kurani.

Sulltani po kërkon krijimin e Perandorisë së Lindjes Islame dhe po pretendon padyshim fronin e Udhëheqësit Shpirtëror të muslimanëve në mbarë botën.

Regresi i Turqisë nga Mustafa Kemal Atatürk, themeluesi i Republikës Turke tek Turqia e sotme radikale e Sulltanit Erdogan.

1 Comment

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Live: Pamje nga Shën Sofia - Mbërriti Erdogani & u Glorifikua nga Turma!

Next Story

Automjet Kaloi mbi Këmbësorë në Berlin - 7 të Plagosur!

Latest from Opinione

“Juda” i Padukshëm!

Mashtruesin politik mund dhe duhet ta nxjerrin zbuluar, mund dhe duhet ta akuzojnë publikisht, skeptikët dhe