SHBA: Biden-ë e Ka Lënë Prapa në Vota Presidenti Trump, Sipas Sondazhit të Fundit!

Mundet që Presidenti Trump gjatë muajve të fundit të ketë marrë goditje nga më të ndryshmet, por edhe vetë CNN po dorëzohet dhe po tregon se Presidenti Trump, krahasuar me Biden-ë majtist është shumë më potent.

Mundet që gjatë muajve të fundit Presidenti Trump të jetë gjetur në përballje me lëvizjen anarkiste dhe tejet raciste “Black Lives Matter”, mundet që ekonomia amerikane u godit fuqishëm nga ‘lockdown-i’ i Plan-demisë së virusit laboratorik, por ja që diferenca mes dy kandidatëve ka filluar të thellohet ndjeshëm.

CNN para dy muaj e nxirrte Biden-ë e të majtëve 14% përpara krahasuar me Trump-in, ndërsa sot e nxjerr vetëm 4% përpara. Ndërkohë që sondazhet e vërteta të të djathtëve e nxjerrin Presidentin Trump 12% përpara.

Të gjithë amerikanët besojnë tashmë se fituesi i zgjedhjeve të nëntorit 2020 duhet dhe do të jetë sërish, dhe me rezultata të thellë, Presidenti aktual.

65% e amerikanëve sot, besojnë që nëse nuk fiton Trump, në Amerikë do të instalohet socializmi dhe se Amerika nuk do të jetë më superfuqia globale ekonomike, ushtarake dhe shteti më potent në të gjithë sektorët e jetës socio-ekonomike.

Biden-ë mesa duket amerikanët do ta largojnë edhe nga “banjat” publike politike, për t’i dhënë njëherë e mirë fund socializmit dhe globalizmit diabolik tentativave për ta kthyer amerikën në vasale të Europës, Kinës dhe Globalizmit majtist.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Ç'ka Dashur të Thotë "Poeti" Vallë?! - Ambasadori Gjerman në Athinë me Një 'Tweet' të Çuditshëm!

Next Story

Portland SHBA: Video që Shokojnë - Amerika e Dhunës & Anarkisë Majtiste!

Latest from Opinione