Portland SHBA: Video që Shokojnë – Amerika e Dhunës & Anarkisë Majtiste!

Në Bashkitë e majta policia e munguar. Qytetarët në mëshirë të anarkistëve të “Antifa” dhe “Black Lives Matter”.

Pa koment!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

SHBA: Biden-ë e Ka Lënë Prapa në Vota Presidenti Trump, Sipas Sondazhit të Fundit!

Next Story

Trump për Erdoganin: "Vetëm Mua Më Dëgjon, Shahist i Klasit Botëror"!

Latest from Info