Previous Story

Kurz i Përgjigjet Merkel: Austria Merr Vendime si Shtet Sovran!

Next Story

Flakëhedhës u Lëshua me Parashutë në Ambasadën Amerikane në Athinë!

Latest from Opinione

“Juda” i Padukshëm!

Mashtruesin politik mund dhe duhet ta nxjerrin zbuluar, mund dhe duhet ta akuzojnë publikisht, skeptikët dhe