Flakëhedhës u Lëshua me Parashutë në Ambasadën Amerikane në Athinë!

Një parashutë e vogël u hodh sonte përpara Ambasadës Amerikane në Athinë, e cila mbante edhe një flakëhedhës.

Flakëdhedhësi, ndriçoi të gjithë zonën dhe filloi të binte dalngadalë drejt Ambasadës Amerikane, duke vënë në alarm forcat policore dhe gardën e ambasadës. Forca policore mbërritën në vendngjarje me specialistë të çaktivizimit të lëndëve plasëse, që konstatuan se bëhej fjalë për një flakëhedhës.

Flëkëhedhësi u shpërthye në një distancë prej 200 metra nga Ambasada dhe është e qartë që disa donin të tërhiqnin vëmendjen, si dhe donin të vinin në dukje se ambasada është e cënueshme.

Flakëhedhësi me parashutë është një mjet që përdoret në marinë, ose përdoret në operacione që zhvillohen gjatë natës, për qëllime ushtarake.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Basha: Berisha le të Kandidojë Ku të Dojë - Me Një Fjali "Hajmali"!

Next Story

Një Libër i 1950-ës që Parashikonte Përdorimin e Maskës në Planet!

Latest from Info