Tetori i Kuq i Amerikës!

Donald Trump: “Është koha që diçka do të ndodhë. Çështje kohe dhe diçka do të ndodhë. Kemi mjaftushëm informacione dhe një gjë është e qartë, për këtë tufë me hajdutë, që diçka do të ndodhë” – është shprehur në një takim elektoral, para pak ditësh.

Karantinimi zgjat 14 ditë, por në rastin e Presidentit Trump, televizioni Fox News në Amerikë mes një gazetari nga më të njohurit, deklaroi se Presidenti do të qëndrojë i karantinuar, teksa deri më tani nuk ka simptoma, 10 ditë. Theksojmë, 10 ditë!

Janë këto 10 ditët e errësirës ndoshta?

A vëreni ndonjë fjalë kyçe në këtë postim? Është e shqueshme, është fjala “TOGETHER” (SË BASHKU) ose “TO-GET-HER” (TA KAPIM ATË FEMRËN)!

Jo vetëm kaq, syri i mprehtë investigativ i disa gazetarëve, ka shquar në disa postime portalesh pro Trump, të shumë muajve më parë, se data 10/2/2020 është e përmendur si data e “tik-takut të orës” dhe mes të tjerash përmedet edhe togfjalëshi domethënës “carantine offline deac”.

White House Warns Syria Of 'Crossing Red Line' With Chemical Weapons – CBS  San Francisco
Stunning Red October - Imgflip

Më 1 tetor 2020, Shtëpia e Bardhë u ndriçua me dritën e kuqe, ndërsa Zonja e Parë e Amerikës u shfaq me një fustan të kuq dhe me një urim për 1 tetorin. Rrjeti elektronik dhe portale apo websites pro Trump, shkruanin: “Rig for RED. The Hunt is on.” (Litarë për të Kuqen. Gjuetia vazhdon.)

Është një tetor i kuq. Mbajuni fort! Ngjarje të mëdha do të ndodhin!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Literalisht Mijëra Mjekë & Shkencëtarë Janë Kundër Lockdown-it, mes Tyre edhe një Biofizikant Nobelist - Media Hesht!

Next Story

Presidenti Donald Trump në Spital (Walter Reed Military Medical Center)!

Latest from Opinione