Trump në Gjendje të Shkëlqyer Shëndetësore Kthehet për në Shtëpinë e Bardhë, mes Brohoritjeve të Njerëzve (video)!

Në gjendje të shkëlqyer shëndetësore Presidenti Donald Trump falenderon personelin mjekësor në Spitalin Ushtarak “Walter Reed” për shërbimin e ofruar dhe kthehet në Shtëpinë e Bardhë, mes brohoritjes së njerëzve dhe mbështetësve të tij.

Psalm i shkurtës: “HALELUJA”!

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Si Ishte Duke u Shkatërruar Amerika nga Kriminelët!

Next Story

Papa Orienton Politikat Globale Drejt KOMUNIZMIT - Kundër Pronës Private!

Latest from Info