Foto e Rrallë e Ushtrisë Amerikane në Respekt të Kuajve në Betejat e L1B.

Kjo foto e shquar e vitit 1918 tregon Ushtarët Amerikanë që po nderojnë miliona kuaj, gomerë dhe mushka që u vranë gjatë Luftës së Parë Botërore.

Përveç mijëra ushtarëve që u vranë gjatë Luftës së Parë Botërore, mbi 8 milion kuaj, gomerë dhe mushka u therën barbarisht në beteja.

Në këtë fotografi, ushtarët amerikanë u bëjnë homazhe kafshëve që i ndihmuan të fitonin Luftën.

Ushtarët janë bashkuar dhe janë reshtuar për të formuar kokën e një kali dhe kjo fotografi lëvizëse, krijuar nga trupa njerëzish, përkujton kafshët e harruara që i dhanë jetën kombit.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Erdogani i Thotë Greqisë & Qipros: "Do jua Presim Duart - Do të Shikoni Makthe Teksa do të Shtrihemi në Territor!"

Next Story

Mega-Skandal Trondit Kandidatin Biden: Mijëra E-mail me Materiale Pornografie Fëmijësh, në Kompjuterin e të Birit!

Latest from Info