Skandal Tjetër: Studimi i “Judicial Watch” Fakton se në 353 Rajone të 29 Shteteve në Amerikë Regjistrat e Votuesve Kanë mbi 100% të Votuesve Legjitimë.

1.8 Milion më Shumë Votues, krahasuar me numrin e votuesve të regjistruar.

(Washington, DC) – “Judicial Watch” njofton sot se në një studim të muajit shtator 2020 zbulon se në 353 rajone të SHBA-së, ka patur 1.8 milion votues më shumë se votuesit që janë në moshë për të votuar. Me fjalë të tjera, numri i regjistrimit të votuesve kalonte mbi 100% të votuesve legjitimë. Studimi kapi 8 shtete me mbi 100% të votuesve: Alaska, Colorado, Maine, Maryland, Michigan, New Jersey, Rhode Island dhe Vermont.

Studimi i shtatorit bazohet në bazën e të dhënave zyrtare të vetë shteteve.

Studimi më i fundit i “Judicial Watch” është shtrirë në 37 shtete që postojnë të dhënat zyrtare të regjistrave të tyre ONLINE. Në disa shtete listat e votuesve të regjistuar mund të jenë edhe me më shumë votues, krahasuar me ato që raportohen, sepse mund të mos kenë përjashtuar nga lista e deklaruar, votuesit inaktivë. Votues inaktivë janë ata që kanë ndryshuar vendbanim, por që mbeten të regjistruar dhe që në ditën e zgjedhjeve regjistrojnë të dublikuar, atje ku kanë qënë dhe ku aktualisht janë. Me emrat e këtyre votuesve është lehtësisht e aplikueshme skema e mashtrimit me votën.

“Judicial Watch” deklaron se këto shtete, teksa nuk pastrojnë listat e votuesve, kanë shkelur Aktin e vitit 1993, lidhur me Regjistrin Kombëtar të Votuesve, që i bën shtetet përgjegjës për pastrimin e listave të votuesve, mosveprim që bie në kundërshtim edhe me ligjin federal.

Në fillim të këtij muaji, “Judicial Watch” paditi shtetin e Colorado-s, pikërisht për Regjistrin Kombëtar të Votuesve. Raste të tilla janë të shumta në numër në SHBA.

“Judicial Watch” paditi edhe shtetet e Pennsylvania dhe North Carolina, pasi së bashku kishin afro 2 milionë votues inaktivë, domethënë votues që kishin ndryshuar vendbanimin, të pahequr nga listat, por këto dy shtete kanë refuzuar pastrimin e listave, duke shkelur ligjet e shtetit dhe ligjin federal.

“Studimi i ri tregon 1.8 milion votues fantazma në 353 rajone të 29 shteteve”, tha Presidenti i “Judicial Watch”, Tom Fitton. “Lista të pista votuesish, do të thotë zgjedhje të pista”.

“Judicial Watch” është lideri kombëtar për zgjedhje të pastra dhe të rregullta.

Në vitin 2018, Gjykata Supreme detyroi disa shtete për pastrim listash, mes tyre Ohio, California, Kentucky, pas padive bërë nga “Judicial Watch”. Dhe vërejmë që në Ohio dhe në Kentucky edhe në këto zgjedhje presidenciale, rezultati doli shumë shpejt, ishte pro presidentit Trump dhe nuk pati asnjë problematikë, si dhe nuk tentoi askush të manipulonte.

Prokurori i “Judicial Watch” Robert Popper është drejtori i iniciativës për pastrimin e listave brenda këtij organizmi.

SHTETE DHE RAJONE ME REGJISTRA VOTUESISH ME MBI 100% TË VOTUESVE LEGJITIMË

Alabama: Lowndes County (130%); Macon County (114%); Wilcox (113%); Perry County (111%); Madison County (109%); Hale County (108%); Marengo County (108%); Baldwin (108%); Greene County (107%); Washington County (106%); Dallas County (106%); Choctaw County (105%); Conecuh County (105%); Randolph County (104%); Shelby County (104%); Lamar County (103%); Autauga County (103%); Clarke County (103%); Henry County (103%); Monroe County (102%); Colbert County (101%); Jefferson County (101%); Lee County (100%); Houston County (100%); Crenshaw County (100%)

*Alaska: I gjithë shteti (111%)

Arizona: Santa Cruz County (107%); Apache County (106%)

*Arkansas: Newton County (103%)

ColoradoI gjithë shteti (102%); San Juan County (158%); Dolores County (127%); Jackson County (125%); Mineral County (119%); Ouray County (119%); Phillips County (116%); Douglas County (116%); Broomfield County (115%); Elbert County (113%); Custer County (112%); Gilpin County (111%); Park County (111%); Archuleta County (111%); Cheyenne County (111%); Clear Creek County (110%); Teller County (108%); Grand County (107%); La Plata County (106%); Summit County (106%); Baca County (106%); Pitkin County (106%); San Miguel County (106%); Routt County (106%); Hinsdale County (105%); Garfield County (105%); Gunnison County (105%); Sedgwick County (104%); Eagle County (104%); Larimer County (104%); Weld County (104%); Boulder County (103%); Costilla County (103%); Chaffee County (103%); Kiowa County (103%); Denver County (103%); Huerfano County (102%); Montezuma County (102%); Moffat County (102%); Arapahoe County (102%); Jefferson County (101%); Las Animas County (101%); Mesa County (100%)

*Florida: St. Johns County (112%); Nassau County (109%); Walton County (108%); Santa Rosa County (108%); Flagler County (104%); Clay County (103%); Indian River County (101%); Osceola County (100%)

*Georgia: Bryan County (118%); Forsyth County (114%); Dawson County (113%); Oconee County (111%); Fayette County (111%); Fulton County (109%); Cherokee County (109%); Jackson County (107%); Henry County (106%); Lee County (106%); Morgan County (105%); Clayton County (105%); DeKalb County (105%); Gwinnett County (104%); Greene County (104%); Cobb County (104%); Effingham County (103%); Walton County (102%); Rockdale County (102%); Barrow County (101%); Douglas County (101%); Newton County (100%); Hall County (100%)

*Indiana: Hamilton County (113%); Boone County (112%); Clark County (105%); Floyd County (103%); Hancock County (103%); Ohio County (102%); Hendricks County (102%); Lake County (101%); Warrick County (100%); Dearborn County (100%)

Iowa: Dallas County (115%); Johnson County (104%); Lyon County (103%); Dickinson County (103%); Scott County (102%); Madison County (101%); Warren County (100%)

*Kansas: Johnson County (105%)

Maine: I gjithë shteti (101%); Cumberland County (110%); Sagadahoc County (107%); Hancock County (105%); Lincoln County (104%); Waldo County (102%); York County (100%)

Maryland: I gjithë shteti (102%); Montgomery County (113%); Howard County (111%); Frederick County (110%); Charles County (108%); Prince George’s County (106%); Queen Anne’s County (104%); Calvert County (104%); Harford County (104%); Worcester County (103%); Carroll County (103%); Anne Arundel County (102%); Talbot County (100%)

*Massachusetts: Dukes County (120%); Nantucket County (115%); Barnstable County (103%)

*Michigan: I gjithë shteti (105%); Leelanau County (119%); Otsego County (118%); Antrim County (116%); Kalkaska County (115%); Emmet County (114%); Berrien County (114%); Keweenaw County (114%); Benzie County (113%); Washtenaw County (113%); Mackinac County (112%); Dickinson County (112%); Roscommon County (112%); Charlevoix County (112%); Grand Traverse County (111%); Oakland County (110%); Iron County (110%); Monroe County (109%); Genesee County (109%); Ontonagon County (109%); Gogebic County (109%); Livingston County (109%); Alcona County (108%); Cass County (108%); Allegan County (108%); Oceana County (107%); Midland County (107%); Kent County (107%); Montmorency County (107%); Van Buren County (107%); Wayne County (107%); Schoolcraft County (107%); Mason County (107%); Oscoda County (107%); Iosco County (107%); Wexford County (106%); Presque Isle County (106%); Delta County (106%); Alpena County (106%); St Clair County (106%); Cheboygan County (105%); Newaygo County (105%); Barry County (105%); Gladwin County (105%); Menominee County (105%); Crawford County (105%); Muskegon County (105%); Kalamazoo County (104%); St. Joseph County (104%); Ottawa County (103%); Clinton County (103%); Saginaw County (103%); Manistee County (103%); Lapeer County (103%); Calhoun County (103%); Ogemaw County (103%); Macomb County (103%); Missaukee County (102%); Eaton County (102%); Shiawassee County (102%); Huron County (102%); Lenawee County (101%); Branch County (101%); Osceola County (101%); Clare County (100%); Arenac County (100%); Bay County (100%); Lake County (100%)

*Missouri: St. Louis County (102%)

*Montana: Petroleum County (113%); Gallatin County (103%); Park County (103%); Madison County (102%); Broadwater County (102%)

*Nebraska: Arthur County (108%); Loup County (103%); Keya Paha County (102%); Banner County (100%); McPherson County (100%)

Nevada: Storey County (108%); Douglas County (105%); Nye County (101%)

*New Jersey: I gjithë shteti (102%); Somerset County (110%); Hunterdon County (108%); Morris County (107%); Essex County (106%); Monmouth County (104%); Bergen County (103%); Middlesex County (103%); Union County (103%); Camden County (102%); Warren County (102%); Atlantic County (102%); Sussex County (101%); Salem County (101%); Hudson County (100%); Gloucester County (100%)

*New Mexico: Harding County (177%); Los Alamos County (110%)

New York: Hamilton County (118%); Nassau County (109%); New York (103%); Rockland County (101%); Suffolk County (100%)

*Oregon: Sherman County (107%); Crook County (107%); Deschutes County (105%); Wallowa County (103%); Hood River County (103%); Columbia County (102%); Linn County (101%); Polk County (100%); Tillamook County (100%)

Rhode Island: I gjithë shteti (101%); Bristol County (104%); Washington County (103%); Providence County (101%)

*South Carolina: Jasper County (103%)

South Dakota: Hanson County (171%); Union County (120%); Jones County (116%); Sully County (115%); Lincoln County (113%); Custer County (110%); Fall River County (108%); Pennington County (106%); Harding County (105%); Minnehaha County (104%); Potter County (104%); Campbell County (103%); McPherson County (101%); Hamlin County (101%); Stanley County (101%); Lake County (100%); Perkins County (100%)

Tennessee: Williamson County (110%); Moore County (101%); Polk County (101%)

Texas: Loving County (187%); Presidio County (149%); McMullen County (147%); Brooks County (117%); Roberts County (116%); Sterling County (115%); Zapata County (115%); Maverick County (112%); Starr County (110%); King County (110%); Chambers County (109%); Irion County (108%); Jim Hogg County (107%); Polk County (107%); Comal County (106%); Oldham County (104%); Culberson County (104%); Kendall County (103%); Dimmit County (103%); Rockwall County (102%); Motley County (102%); Parker County (102%); Hudspeth County (101%); Travis County (101%); Fort Bend County (101%); Kent County (101%); Webb County (101%); Mason County (101%); Crockett County (101%); Waller County (100%); Gillespie County (100%); Duval County (100%); Brewster County (100%)

Vermont: Statewide (100%)

Virginia: Loudoun County (116%); Falls Church City (114%); Fairfax City (109%); Goochland County (108%); Arlington County (106%); Fairfax County (106%); Prince William County (105%); James City County (105%); Alexandria City (105%); Fauquier County (105%); Isle of Wight County (104%); Chesterfield County (104%); Surry County (103%); Hanover County (103%); New Kent County (103%); Clarke County (103%); King William County (102%); Spotsylvania County (102%); Rappahannock County (102%); Albemarle County (101%); Stafford County (101%); Northampton County (101%); Poquoson City (100%); Frederick County (100%)

Washington: Garfield County (119%); Pend Oreille County (112%); Jefferson County (111%); San Juan County (108%); Wahkiakum County (108%); Stevens County (103%); Pacific County (103%); Clark County (102%); Island County (102%); Klickitat County (102%); Thurston County (102%); Lincoln County (101%); Whatcom County (100%); Asotin County (100%)

*West Virginia: Mingo County (104%); Wyoming County (103%); McDowell County (102%); Brooke County (102%); Hancock County (100%)

1 Comment

  1. Great V I should certainly pronounce, impressed with your web site. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task..

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Skandal me Nancy Pelosi dhe Sistemin Kompjuterik të Votimit & Numërimit!

Next Story

Atje ku Shitet Dija Duhet të Bjerë Gongu - Mësimi 'Online' në Universitetin e Korçës, Eksperiencë "Portokalli"!

Latest from Info