Previous Story

Gjermania dhe Hungaria Përplasen për Sorosin - Merkel Këmbëngul Pro Soros!

Next Story

Trump Shpallet Fitues në North Carolina!

Latest from Info

Vjen Krizë Bankare?!

Deutsche Bank: “Një krizë e madhe krediti po vjen, me një valë falimentimesh dhe kredish problematike”.