Trump Shpallet Fitues në North Carolina!

Mori shumë kohë, por Media e ‘Fake News’ deklaroi më në fund se Presidenti Trump është fituesi i zgjedhjeve në North Carolina.

Kjo fitore është një provë më shumë se çdo votë e ligjshme do të numërohet. Presidenti Trump do të fitojë garën e manipuluar, nga kasta e të korrusptuarve, përballë Biden “të fjeturit”.

Kjo është një luftë e hapur kundër të majtës në mbrojtje të votës dhe integritetit të proçesit zgjedhor në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Duket se drejtësia ka për t’u përballur me një rrjet të madh njerëzish që kanë kontribuuar në manipulimin dhe vjedhjen e votës, që nga kokat që e organizuan, deri në veglat më të fundit të këtij organizimi kriminal, për vjedhjen e votës dhe tjetërsimin e vullnetit të popullit amerikan.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Uashington: Marshi i 1 Milion #MAGA - Mbështetës të Trump!

Next Story

Kreu i Komisionit Federal të Zgjedhjeve në SHBA, Goditi: "Rezultatet Janë Ilegjitime"!

Latest from Info