Që të kuptojmë lojën “Pandemi”, vendosim logjikën e fakteve dhe demaskojmë #antropoktonët!

Qyteti i origjinës së virusit Covid-19: WUHAN

Vendi i origjinës së virusit Covid-19: KINA

Sa ditë zgjati ‘lockdown’/izolimi në KINË? – 16 DITË (24 janar 2020 – 9 shkurt 2020).

***

Europa shpalli ‘lockdown’ më 7 mars dhe ende vazhdon deri në datën 3 qershor 2020, me mendimin që edhe mund të shtyhet deri më 9 qershor 2020, ndërkohë që ka vende si Franca që do të mbetet e mbyllur deri më 1 korrik, apo si Shqipëria që ka shpallur gjendjen e masave deri në 23 qershor, apo si Greqia që është nën masa izolimi deri në 3 qershor, me mendimin për ta shtyrë nëse do ta shikojë “të arsyeshme” etj.

E gjithë Europa funksiononte në uniform, merrte direktiva nga një qendër dhe kudo zbatohej e njëjta strategji dhe luhej i njëjti “teatër” i shëmtuar.

Domethënë sa ditë ka që zgjat ‘lockdown’/izolimi në Europë? – 79 DITË

Kurse Amerika shpalli ‘lockdowun’ më 19 mars dhe ende vazhdon të jetë e mbyllur në Shtetet ku Guvernatorët janë të majtë.

Domethënë sa ditë ka që zgjat ‘lockdown’/izolimi në Amerikë? – 67 DITË

***

KINA vatra e virusit bën ‘lockdown’ 16 DITË!

EUROPA bën ‘lockdown’ 79 DITË (deri më sot dhe vazhdon)!

AMERIKA bën ‘lockdown’ 67 DITË (deri më sot dhe vazhdon)!

Kush, cilët po tallen me njerëzimin, me popujt?

A nuk është kjo një lojë kundër njeriut dhe njerëzimit, kundër sistemit aktual socio-ekonomik? A nuk është kjo një luftë psikologjike mes një “arme biologjike”? A nuk është kjo një paranojë?

Të menduarit logjik duhet të na bëjë të refuzojmë qeveritë dhe ligjet e tyre antikushtetuese, por më kryesorja, të menduarit logjik duhet të na bëjë të zgjohemi dhe të demaskojmë neo-diktatorët globalistë!

Literalisht, janë antropoktonë, janë sarkofagë.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

BE kundër Amerikës, me një deklaratë të padëgjuar më parë: "Fundi i Udhëheqjes Amerikane të Botës dhe Ngritja e Kinës"

Next Story

Pashkë: Vendin tim në kishë, e zuri Shenjti im.

Latest from Opinione