Mjeku Gjerman Sucharit Bhakdi: “Absolutisht të Rrezikshme Vaksinat Kundër Coronavirus-it – Do Ju Shkatërrojnë!”

Mjeku Dr.Sucharit Bhakdi, shkencëtar gjerman, në një intervistë për televizionin amerikan FoxNews, tek gazetarja Ingraham Angle, lidhur me vaksinat kundër Coronavirus-it, i karakterizoi ato si “të rrezikshme”.

Duke komentuar mendimet dhe sugjerimet e doktor Anthony Fauci dhe faktin se 75% e amerikanëve, sipas tij, duhet të vaksinohen për Coronavirus-in, për të patur më pas anozi, i cilësoi si “marrëzi”, duke shtuar se, kush i thotë këto nuk e ka idenë e anoziologjisë.

Anthony Fauci është një person i sistemit dhe instrument i tij, që nuk e ka problem që në mbrëmbje të kritikojë dhe të akuzojë britanikët për aprovimin e shpejtë të vaksinës së kompanisë “Pfizer” dhe të nesërmen e asaj dite, qysh në mëngjes, të gëlltisë gjithçka ka thënë një natë më parë.

Në vazhdim, mjeku gjerman, pa emërtuar asnjë prej vaksinave, profesori i mikrobiologjisë me seli në Gjermani, pyetjes – “Nëse e konsideron vaksinën kundër Coronavirusit si të domosdoshme” – iu përgjigj:

“Mendoj se vaksina është absolutish e rrezikshme. Dhe ju paralajmëroj: Nëse pajtoheni me mendimin se vaksina është e domosdoshme, apo e nevojshme, atëherë ka për t’ju çuar drejt shkatërrimit.”

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Duma në "Dhomën e Ulët" Televizive të Eni Vasilit, ku Frroku u bë Çup!

Next Story

Trump: Takim Madhështor në Georgia - Nuk Ka Vend Socializmi në Amerikë - Sërish President!

Latest from Opinione