Gjykata Supreme e SHBA-ve Përmbysi Vendimin e Rezultatit të Zgjedhjeve në Pennsylvania!

Sipas raportimit të “Breitbart News”, disa Republikanë, të udhëhequr nga Mike Kelly, sfiduan Aktin 77 të vitit 2019 të shtetit të Pennsylvania si antikushtetues.

Gjyqtarja Patricia McCullough bllokoi çertifikimin e rezultatit zgjedhor në këtë shtet, që ishte njohur si rezultat nga Gjykata Supreme e Shtetit të Pennsylvania, duke vënë në dukje manipulimin e votën mes makinerive dhe postës, bazuar në fakte dhe prova të depozituara nga grupi i avokatëve të Presidentit Trump.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Komiteti i Inaugurimit Dështon të Miratojë Rezolutën e Pranimit të Joe Biden si President i Zgjedhur!

Next Story

Në Teksas Dëshirojnë Krijimin e "Unionit të Shteteve Ligjzbatuese" Kundër Atyre që "Shkelin Kushtetutën" në SHBA!

Latest from Info