Turqi: Pamje Apokaliptike në Ankara! (Video)

Një stuhi rëre mbuloi papritur kryeqytetin e Turqisë ditën e shtunë, duke shkaktuar plagosjen e të paktën 6 personave, sipas gazetës “Cumhuriyet”.

Kryebashkiaku i qytetit u bëri thirrje banorëve të qëndrojnë në banesat e tyre, teksa stuhia po kalonte mbi qytet, duke mbyllur diellin dhe duke i detyruar njerëzit për të kërkuar një strehë për t’u mbrojtur nga fenomeni.

Re të dendura pluhuri u formuan në qiellin e kryeqytetit, ndërsa çadra fermerësh nga zonat rurale fluturonin në ajër, sipas të njëjtit burim.

Stuhia e rërës/pluhurit shkaktoi pamundësi për të parë, qoftë edhe në distancë të shkurtër, gjë që solli për pasojë ndalimin e qarkullimit.

Shërbimi Zjarrfikës dhe Departamenti Turk i Menaxhimit të Katastrofave (AFAD) po qëndrojnë në gadishmëri, për të shmangur çdo aksident apo dëm, nëse fenomeni do të përsëritet.

Lini një Përgjigje

Your email address will not be published.

Previous Story

Grekët: "Pandemia" e Vetme Janë Politikanët!

Next Story

Një Sy të Shpejtë në Kinë - Parashikojnë L3B!

Latest from Info